Alergătura din week-end

Oravița oportunități

Oravița

22/11/2014 Comments (0) Noutati

Surpriza Espace Minoux

MinouxEspace Minoux este orice, dar nu e un bar. Deci nu m-am răzgândit în a nu cânta în București în locuri nepotrivite actului artistic. Ba din contră aș spune, pentru că aici s-au tot ținut concerte de folk, iar predecesorii mei se numesc Nicu Alifantis și Ducu Bertzi, iar la o zi după mine va cânta Alexandru Andrieș. Am o companie selectă, nu-i așa, acesta e și motivul pentru care concertul din 3 decembrie este unul foarte important pentru mine. Of, degeaba sunt prof, că fiecare concert e un examen în sine pentru mine!

La Espace Minoux sunt câteva reguli foarte clare: se cântă total neamplificat, nu se fumează, nu se intră după începutul spectacolului (spectacolul începe la ora 20, dar sunteți rugați să veniți în intervalul 19:30 – 19:45), se face pauză de vin, tarte făcute în casă (ambele sunt la prețuri mai mult decât decente), se pot pune întrebări artistului. Nu în ultimul rând, se fac poze cu artistul, iar rezervările se fac doar prin mesageria locului simpatic în care ne vedem la început de iarnă calendaristică. Repet: nu puteți veni direct acolo, rezervarea este obligatorie, iar acestea se fac doar direct la ei.

Și ca să vedeți că e un spectacol important, ca de fiecare dată în momente-cheie, vin cu o provocare pentru voi, o răsplată. Cine rezervă 2 locuri până cel târziu luni, 1 decembrie, primește și un cadou din partea mea (pe listă sunt 1 pereche de căști mișto, o sticlă de vin, mai multe discuri HOINAR prin Piața Matache și o miniatură a mașinilor TNT România).

Concerte în perioada următoare

Pe scurt despre agenda concertelor de sfârșit de an. Miercuri, 26 noiembrie, ne vedem la Oravița, la Festivalul MittelEuropa. E o mare bucurie pentru mine să ajung să cânt în orașul celui mai vechi teatru din România, îmi doresc de multă vreme asta. A doua zi, pe 27 noiembrie ne vedem la Reșița, unde atât Dorian Ianoș, dar și Petre Dalea mă așteaptă de o groază de vreme. Pe 5 decembrie ne vedem la Festivalul Mediaș – Cetate Seculară din orașul atât de drag mie, în Sala Traube. Ultimul reprezentație din acest an din seria de Seri acustice la Mignon are loc pe 15 decembrie și e un spectacol pe alocuri patriotic, pe alocuri ironic, despre România zilelor noastre. Nu sunt singur, ci am alături doi prieteni foarte buni și foarte talentați. Revin cu detalii, dar o să vă placă. Dacă apar și alte spectacole, promit să vă informez imediat. Urmăriți și pagina mea de facebook, acolo sunt anunțate aproape în timp real.

  • Miercuri, 26 noiembrie, Oravița;
  • Joi, 27 noiembrie, Reșița;
  • Miercuri, 3 decembrie, București, Espace Minoux;
  • Sâmbătă, 6 decembrie, Mediaș, Sala Traube;
  • Luni, 15 decembrie, București, Teatrul Mignon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *