Neymar și Echipa Bloggerilor

Paris fotbal

Paris cu fotbal

29/05/2016 Comments (13) Sport

Te trimit la România – Georgia

Romania fotbal 2016

Auras Mihai si Andrei Radu merg la meci, vor primi mail de la Telekom pentru bilete!

După 8 ani de la precedenta performanță, România este din nou prezentă la campionatul european de fotbal, care în acest an este găzduit de Franța. Și, vrem-nu vrem, ne apucă emoțiile pentru tricolori, că de, așa sunt suporterii. Mai sunt două săptămâni până la primul meci atât al competiției, dar și al României, întâlnit chiar țara gazdă, meci greu tare, dacă mă gândesc că “ai lor” joacă pe la cluburile mari ale Europei, ba chiar Deschamps își permite să îi lase acasă pe Nasri sau Gignac.

Pe 3 iunie, România are ultimul test înainte de competiție, la București, împotriva echipei similare a Georgiei, pe Național Arena din București. Prilej pentru Anghel Iordănescu să decidă, în mare măsură, titulraii din meciul cu Franța. Știu, toți ne dorim să joace Alibec, Stanciu, Sânmărtean, să jucăm ofensiv, să jucăm modern, dar cum noi suntem doar suporteri (cel puțin deocamdată), trebuie să susținem echipa oricine e în teren. Înțeleg și dezamăgirea unora pentru rezultatul și meciul cu Ucraina, dar pentru așa ceva sunt meciurile amicale, să vezi cine e în formă și cine nu.

Împreună cu Telekom, sponsor oficial al echipei de fotbal a României, mă gândesc să trimit câțiva suporteri ai naționalei la meci. Te invit să îmi spui care sunt cei trei jucători care nu trebuie să lipsească din primul unsprezece al naționalei la meciul cu Franța, iar eu pun la bătaie două invitații duble la România – Georgia, să nu mergeți singuri, ci însoțiți. Aștept răspunsurile voastre până miercuri, 1 iunie, ora 10:00, ca să avem timp să ne organizăm. Asigurați-vă că furnizați și o adresă de e-mail corectă și că o și verificați pe 1 seara, ca să aflați că ați câștigat.

13 Responses to Te trimit la România – Georgia

 1. Auras says:

  E simplu: Tatarusanu/Pantelimon, Stanciu si Alibec. Na, ca ti-am dat 4 😛
  Hai Romania!

 2. Make says:

  Sunt de acord cu tine ca la portari stam cel mai bine :))

 3. Natural says:

  Pe Pantelimon nu l-am mai vazut de ceva vreme, asa ca merg pe Tatarusanu. Apoi Rat si Florin Andone. Hai Romania!

 4. La ce formă au arătat în meciul cu Ucraina, aș zice Alibec, Stanciu și Sânmărtean. 😀

 5. Eliza says:

  Hey there,

  Nu știu de ce comentez la un articol din zona sportivă, când mie-mi place secțiunea ”Educație și cercetare” de pe site, dar cred că e din pricina faptului că aș prefera să merg la un meci de fotbal live decât să joc FIFA în casă, cu prietenul (bine, s-a întâmplat doar de 2 ori, dar…).

  Acum, ca să răspund la întrebarea adresată, aș spune că jucătorii ce n-ar trebui să lipsească sunt cei de care am auzit și eu: Bogdan Stancu, Lucian Sânmărtean și Gabriel Torje.

  😀

 6. Alexandru Nestian says:

  Stanciu, Alibec si Sapunaru :).

 7. Make says:

  @Eliza o abordare cinstita – mai misto pe stadion, la aer, la “iarba verde”, decat FIFA in casa :))

 8. Marius V says:

  Tatarusanu, Andone, Maxim.

 9. Andrei B says:

  Tatarusanu, Stanciu și Torje

 10. Andrei Radu says:

  Tatarusanu, Stanciu si Alibec

 11. Dan Radu says:

  Pantilimon, Andone, Rat

 12. Rodica says:

  Sapunaru, Pintilii, Sanmartean

 13. Cornel says:

  Tatarusanu, Rat si Torje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *