fotbal

Și totuși fotbal

chimie echipe

Chimia unei echipe

26/04/2015 Comments (0) Sport

Tenis – București – culoare

Anul trecut a fost Goran Ivanisevic și un punct de transformare din Cotroceni. Anul acesta a venit rândul unui tenisman recunoscut pentru show-ul făcut cu ocazia meciurilor demonstrative și turneelor pentru veterani. Locul? La doi pași de arenele BNR, printre casele de la baza Dealului Spirii, la intrarea în Parcul Izvor. Era necesară schimbarea cimentului a la Forest Hills cu gazonul englezesc, în amintirea Wimbledonului. Nu era singur, mai erau câțiva domni ce băteau mingea în zonă (foto jos), lângă transformatorul convertit în operă de artă de Alex Baciu, mai mult ca sigur îi cunoașteți.

Tenis Bucuresti Culoare

Mansour BahramiL-am invitat să fie cel care deschide noua rubrică – #selfiecuMake – și a acceptat zâmbitor. E tipul de sportiv pe care costumul stă enervant de bine, care știe să zâmbească la poze, care e acolo din mai mult decât obligația contractuală. E un om pe care nu poți să nu îl iubești când vezi ce giumbușlucuri face pe teren, făcându-l să pălească chiar și pe Ilie Năstase, un “circar” prin definiție.

Mansour Bahrami (căci despre el este vorba) are o poveste aparte. A fost oprit de Revoluția Islamică să joace tenis, a emigrat în Franța și a pierdut toți banii într-un cazinou. Nu a renunțat la tenis, jucând o finală de dublu la Roland Garros alături de Eric Winogradsky [sursa]. Iar azi e unul din cei mai solicitați jucători de tenis pentru meciuri demonstrative. Domnule Bahrami, a fost o plăcere!

Proiectul City of Energy, lansat de Enel România în anul 2011, are ca scop principal susţinerea comunității de artiști urbani și transformarea vizuală a mai multor zone din Bucureşti și din alte orașe mari ale țării, cu ajutorul acestora. Primul post de transformare ales de Enel pentru ediția din 2015 este situat în centrul Bucureștiului, în Parcul Izvor, și înfățișează imagini din istoria tenisului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *