Romania din interior

Doua evenimente interesante: BikeFest si City of Energy

08/09/2012 Comments (0) Blog

Site-ul Times New Roman a implinit 3 ani

Culmea evenimentelor: sa primesti invitatie la un eveniment cu mici si bere si sa iei amenda la intrare de la organizatori! Si nu putin, 600 lei! Baejnebun??? Iau procesul verbal, ca de, nu puteam sa stau in usa si sa blochez accesul celorlalti invitati, nerabdatori sa ajunga la platourile cu mici. Si asa descopar partea buna a lucrurilor: fiind completat de ei, era plin de vicii de procedura, deci clar scap daca fac contestatie.

Intru inauntru (adica in locatie) desi eram afara (adica pe terasa) si dau ochii roata sa vedem cu cine ciocnesc o apa plata. Bloggeri putini, exclusivisti carevasazica astia mici! Cer un borviz la bar, dau sa platesc, zice baiatu’ ca e gratis. Mocca adica? Pff, aroganti flacaii, ce sa mai! M-asez la o masa si socializez cu oamenii, de vreme, de fotbal, despre evenimentele pe la care am mai fost.

Uitai sa va spun: la intrare, si Eftimie, si Sergiu ala micu’ purtau niste caciuli de ziceai ca abia iesisera de la stana. Bag seama ca e uniforma de lucru, da’ n-am zarit nici o mulgatoare automata, desi chestii de muls se zareau.

Dupa ce a balotat poporul pizzette (bag seama ca-s niste pizze de criza, mici ale dracului), mici si aripioare, Maistrul de Ceremonii si Vel-Sculer-Matriter Nicolai ne cheama inauntru, sa faca introducerile. Partea buna a fost ca baietii de la bar au adus platouri si inauntru, asa ca ne-am urnit, cu chiu, cu vai.

Se poate spune ca este vorbim de o publicatie internationala, pentru ca nu exista nici un roman in echipa redactionala Times New Roman, care include un evreu, un vasluian, un ungur si un armean. Astfel ca deviza lor nu este deloc surprinzatoare (vezi poza de mai sus). Mint, exista si romani: Andreea, mogula site-ului. Despre care toti au avut doar cuvinte de lauda, nu de alta, dar altfel nu isi mai vedeau salariile. E drept, mogula nu parea din echipa, neavand mustata ca toti ceilalti, dar purtand fusta compensa.

Urma si un concert KUMM, dar eram satul, asa ca n-am mai stat. Hai v-am pupat, sa traiti! Sa ma chemati si la 20 de ani.

A.P.S. Partea buna a lucrurilor este ca TNR este doar un site de umor, de pamflet. Partea mai putin buna este ca inca exista oameni care nu inteleg ca TNR este doar un site de texte umoristice si pamflete. Partea cea mai rea e ca au existat stiri inventate de redactia Times New Roman ulterior devin adevarate.

P.S. Ca sa nu raman dator si sa ma trezesc ca ma cauta pe-acasa cu amenda, va implor sa dati like paginii lor de facebook. Au “decat” 53,000 de admiratori. In plus, as fi scris acest articol de ieri, da’ inca eram lipicios pe haine de la micii de la petrecere. Alte informatii despre petrecere direct la sursa.

P.P.S. Si acest articol este tot un pamflet, sa nu cumva sa ma acuzati de rasism, xenofobie sau cine stie ce alta boala de piele.

P.P.P.S. Si P.S., si P.P.S. sunt tot pamflete. A.P.S. nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *