Circle of love

Circle of love

interviuri

2 zile de interviuri live

15/02/2016 Comments (1) Blog

Timp pentru viață

Te-ai gândit vreodată cum arată o zi din viața ta? La mine e simplu, mă trezesc, îm iau pastilele de dimineață (euthyrox, pentru tiroidă, de), verific smartphone-ul (dependența, ce să-i faci…), mă duc la baie, îmi zgâlțâi bine creierii cu periuța de dinți electrică (leneș, de, să facă ea treaba în locul meu…), apoi duș, plecat pe traseul birou și joburi adiacente (blog, muzică), cu pauze sau nu de masă, seara acasă, mâncat, butonat tabletă la TV pentru un timp sau urmărit un film/meci, luat pastilele de seară, somn. În permanentă criză de timp, în permanentă alergare sau fabuloasele momente de leneveală dulce. Dacă aveți un pic de ….timp, urmăriți monologul de mai jos.

Nu l-am ales întâmplător pe maestrul Horațiu Mălăele și nu întâmplător cu acest monolog. M-am bucurat să îl revăd, fie și preț de câteva minute, deschizând campania Timp pentru viață, în Sala Pictura a Teatrului Național. Am zâmbit ca de fiecare dată, deși îl știam pe dinafară. Când oameni ca Horațiu Mălăele și Simona Halep își fac timp pentru a susține cauza copiilor născuți prematur, lansată de Salvați Copiii și Dorna, realizezi că trebuie să îți faci timp. V-am mai povestit de campanie, știu, o fac în fiecare an (campania a început în 2013), pentru că nu pot sta pe bară când e vorba de o luptă în care fiecare secundă e importantă și e în joc viața unor copii.

În acest an, puteți contribui și voi la campanie. Dacă intrați pe www.dorna.ro, puteți dona timp din timpul vostru pentru cauză în două feluri: fie urmărind clipul de susținere al campaniei (durează 35 de secunde) sau creându-vă propriul clip de susținere (înregistrezi un clip de 15 secunde, în care poți să spui de ce este important mesajul tău și cauza, informații despre situația copiilor născuți prematur, un îndemn de a afla mai multe informații pe www.dorna.ro și îl trimiți prin e-mail la adresa doneazatimp@gmail.com). Cei de la Dorna vor aduna secundele donate prin vizionarea clipurilor de susținere, iar de fiecare dată când se cumulează echivalentul a 3 luni, un echipament de specialitate dedicat îngrijirii copiilor născuți prematur va fi donat către o unitate medicală din România.

One Response to Timp pentru viață

  1. […] o poză alături de una din cele mai mari sportive ale României. Contextul pozei îi puteți afla aici. Doamnelor și domnilor, Simona […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *