Zonga si un party pe gustul tuturor

O sambata inghetata

04/02/2012 Comments (1) Blog

Timpul le vindeca pe toate

1. Titlul acestui articol e o axioma – care este considerat evident prin sine insusi/de la sine, un adevar bazat pe experienta practica.

2. O alta axioma este ca “Doua sabii nu incap in aceeasi teaca“. La un moment dat, in istoria muzicii, Roger Waters si David Gilmour nu au mai incaput in acelasi Pink Floyd. Fiecare a continuat pe drumul lui, scriind istorie prin proiectele lor, piese compuse, concerte. Ani de-a randul, nimeni si nimic nu i-a putut convinge sa revina.

Asta doar pana in 2005, cand au trecut peste orice pentru a trage, alaturi de sute de artisti din intreaga lume, un semnal de alarma pentru planeta cu ocazia LIVE 8. A fost ultima oara cand o scena i-a vazut impreuna pe Roger si David, alaturi de ceilalti componenti – Nick Mason si Richard Wright. Apoi Richard a plecat sa cante pe o “alta scena” si se parea ca cei doi se vor ocoli definitiv din acel moment.

Dar, asa cum spuneam in titlu, timpul le vindeca pe toate.

One Response to Timpul le vindeca pe toate

  1. irina says:

    ma nu stiu cum merge treaba asta cu timpul pt roger si david, dar axioma de la inceput e cel putin in jumatate din cazuri gresita. ( imi vine acum in minte o melodie de la poets of the falls care zicea ceva de genu ” for your love i’m sorry, for your pain don’t worry, everything fades away ” )
    sau ma rog, daca consideram ca moartea e clar solutia tuturor problemelor, atunci da, timpul le vindeca pe toate 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *