Dirigenție

Dirigenție pe note

Independența e grea

18/10/2018 Comments (0) Noutati

Toamnă cu drumuri și concerte

Dacă luni a fost grea (și a fost, vezi statusul de atunci, cel cu poza cu biciclete), ieri a fost infernală. Azi (n.a. miercuri) am capul cât banița (dacă așa e mahmureala, nu mai beau niciodată!) și încă vreo câteva zeci de chestii de rezolvat. Astfel că nici nu am realizat că dintr-un status de facebook am ajuns la un articol pe blog, nu de alta, dar acolo nu are nimeni răbdare să citească mai mult de 3 fraze. Aici sunteți voi, ai mei, c are mă iubiți cu toate nebuniile mele. Partea bună e că am multe vești bune și zic să nu mai lungim povestea, că poate aveți treaba.

Azi, 18 octombrie, ajung la Iași, în sfârșit, să cânt – am văzut că la unii functionează treaba cu amenințările cu unfriend, și-au luat bilete – aviz amatorilor din alte orașe! Așadar, “dupe” 8 așea, ne vedem în Legend Pub – că doar nu veți sta acasă, ca minorii! Vă mulțumesc din inimă dacă vă aduceți partenerii, prietenii, să nu credeți că în Hawaii pleci cu 20 de plătitori la concerte!

Vineri, 19 octombrie, ne vedem la Târgu Neamț, loc unde vreau să cânt ca să poată Ionela Lungu, mare meșter popular, să îmi vadă mecla de aproape și îndelung, să o inspire când îmi face bustul călare; sunt aproape de Fălticeni, Piatra Neamț, Pașcani, haideți să haidem – locul crimei se numește Belvedere, aud că se mănâncă bine la ei, ca la Moldova, de.

Pe 1 noiembrie ne vedem la Craiova, pe-nserat, la Irish Way Pub, am reușit, dupa 5 ani, să conving un club să mă primească (între timp am mai fost, dar la casa de cultură) – descălecăm în Oltenia, pupăm oltence fierbinți, mâncăm praz, Oltenie Eternă Terra Nova.

Am eu vreo 20 de fane gata să leșine la concert, deci veniți măcar să vă enervați pe ce succes am, dacă nu vă place cum cânt. Plus câțiva care mă ceartă că nu vin suficient de des în Cetatea Banilor. Deci, pregătiți banii! Da, mă, e cu bani!

Trebuie să ne vedem, măcar din când în când, și în București, așa că nu vă faceți planuri pe 8 noiembrie, că vă convoc la ParkLake Shopping Center. Concertul face parte din seria de trei pe care le organizăm în cadrul proiectului InformART – educație culturală informală pentru publicul de mâine. Vom fi 4 pe scenă (pe 3 îi știu deja, mă gândesc la al 4-lea!), ne facem de cap, de ce acolo și nu în altă parte, puteți citi în articolul de pe ForeverFolk despre întreaga serie de concerte intitulată Folk in the Park.

Pe 10 noiembrie ne vedem la Zlatna, în Orașul de Aur, am zis că dacă a fost FCSB acolo, musai să mai ajung și eu; ne vedem la Leu’ de Aur, dar vreau să dau o tură, în premieră, pe la Roșia Montană. Mă simt vinovat că încă nu am ajuns acolo, vreau să văd cu ochii mei situația, locurile. În plus, sunt șanse foarte mari ca pe 9 să mă opresc în drum, lângă Alba Iulia, pentru a cânta într-un loc de poveste. Nu pot să vă dau detalii, dacă se leagă, veți primi povestea integrală aici, despre loc și poveștile lui.

Noiembrie mai are câteva surprize, spre sfârșitul lunii (încă unul în București, plus un oraș în care nu am ajuns demult!), dar nu vi le pot dezvălui încă. Vă promit că nu veți fi dezamăgiți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *