Calitate și pasiune

fotografice

Fotografice

21/02/2015 Comments (0) Blog

Tort cu muzica mea

Tort cu muzică? Adică un tort care cântă? Nu chiar! Știți că mă plictisesc teribil uneori, iar dacă tot se apropie Dragobetele, am pus la cale o ghidușie cu un site de prăjituri, pe numele lui Cutia cu Prăjituri. La orice comandă pentru tortul de Dragobete, pe site sau la telefon 0732747362, cine spune sau scrie parola secretă “MAKE”, primește gratuit și un CD HOINAR prin Piața Matache. Vă garantează un om cu experiență că tort + muzica mea = love, o dați gata clar!

Oferta e valabilă până la sfârșitul lunii, comanda se face cu o zi înainte, să aibe oamenii timp să îl facă. Eventual, ca să vă scoateți, faceți comanda în ultima zi a lunii și i-l duceți iubitei de 1 martie (sic!). Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, aveți și livrare gratuită

Despre tort

Tort InimaCompoziția clasică include blat însiropat, frișcă, ciocolată și/sau fructe, dar dacă doriți să aibă ceva anume, sigur se poate rezolva. Dacă nu vreți în formă de inimă (cum e cel din stânga), și asta se poate modifica. La cerere se poate personaliza cu orice text deasupra textului (Dinamo în Champions League, de exemplu! hai că am fost rău…). Cantitatea minimă de tort e 1 kg cred (asta înseamnă o petrecere cu 10 persoane politicoase, dacă mă întrebați pe mine).

Să nu uitați PAROLA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *