Frumuseti si valori inutile

Cu Piratii prin Bucuresti

13/05/2011 Comments (0) Blog

Transmisiune in direct inregistrata dintre soparle si bere

E clar ca despre #DesperadoParty vor exista, orice-ar fi, doua tabere: cei care au intrat si cei care au ramas pe-afara. Plus, eventual cei care au stat acasa, nefiind interesati de fenomen – dreptul lor, da’ nici sa nu zica ceva ca a fost bine sau rau.

Petrecerea a avut de toate – campanie de promovare orginiala (vezi soparlele si invitatiile in cutii de vopsea) si cu larga acoperire (imi pare rau, desi unii nu sunt de acord, nu exista acoperire prea larga), petrecere cu tot felul de chestii spicy – bere la discretie (cel mai important aspect pentru unii – eu am baut doar apa plata, as usual :P), dansatoare in custi, nene care scuipa flacari, vreo 3 reptile – 2 serpi si o iguana, politia desperados in actiune (se pare ca fetele nu arestau si oameni insurati, astfel ca am scapat, din pacate :D).

La intrare operativitate cat cuprinde – eu am ajuns la fix ora 9 (cea din invitatie) si am avut timp si sa socializez un pic cu fetele de la McCann PR, pe lista m-au gasit rapid si fara dureri, am ajuns rapid la zona VIP, pupat din fuga Carmen si salutat Cosmin Tudoran, descoperit Chinezu, apoi o groaza de onlineri, pregatiti de party. Motiv pentru care si venisem la eveniment, sa mai socializam si noi in mod oficial.

Muzica – Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Sistem. Pe ultimii nu i-am prins. Suie simpatici cand aveau versuri (Butzi-Butzi not my style), “Elefantii” – altfel decat ce se canta pe piata, dar fara sa ma gadile cu ceva. Dar, evident, muzica a fost adecvata tipului de petrecere – ca doar nu era sa ii cheme pe Compact si Mircea Baniciu pentru mine. Sau, Doamne, iarta-ma, sa ma puna sa cant eu, cum propuneau cativa confrati tuito-blogheristi. Trebuia muzica de club, muzica tare, party, nu cafe-concert pentru ceaiuri dansante.

Deci, clar nu pot fi acuzat ca scriu de bine pentru berea primita, ca n-am baut deloc si nici la pachet n-am luat:)) Dar petrecerea Desperados a fost ok, pe bune. E logic ca nu e misto sa stai la usa, dar un pic de punctualitate nu a stricat nimanui. Ca ora 9 pe invitatie nu inseamna 9.30 decat daca lumea nu vine. Daca lumea vine la eveniment (ca e party, ca e concert, ca e priveghi), n-are nimeni interesul sa o mai lalaie. Mie nu mi se pare de bonton sa intarzii. Doar fitza.

Evident ca au scris si altii pana la ora asta: Chinezu, Auras, Corina, pana si Hoinaru, desi el e fan Leo Burnett si aici a prestat McCann PR. Cred ca i se trage de la insuratoarea cvadrupla:-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *