Alearga cu spatele…

Visul numit Champions League

05/09/2013 Comments (0) Sport

TriChallenge 2013

Cand e sa se alinieze planetele, pai sa stiti ca se aliniaza. Simpaticii de la SmartAtletic imi sunt foarte dragi in tot ceea ce fac pentru promovarea sportului de masa. Iar joi s-a intamplat sa fac un drum spre Constanta, unde ei sustineau conferinta de presa premergatoare editiei 2013 a TriChallenge, triatlonul ce are loc la fiecare inceput de septembrie in Mamaia.

Este cea de a 5-a editie a evenimentului, deja oamenii il asteapta cu nerabdare, fie ca sunt din acei care alearga, o data pe saptamana, prin parc sau se antreneaza intens pentru competitiile de profil. Daca vreti o certitudine ca ce se intampla la Mamaia e o chestie serioasa, atunci prezenta doamnei Elena Francu este cea mai buna certitudine. A condus sportul constantean ani de-a randul, aducand un numar impresionant de medalii mondiale, europene si olimpice pentru Romania. Peste 800 de concurenti au confirmat participarea la evenimentul de sambata. Cresterea evidenta a triatlonului de la Mamaia e demonstrata de faptul ca 40% din participantii la TriChallenge 2013 sunt la primul triatlon la care participa.

Cea mai frumoasa poveste este cea a lui Florin Georgescu. Florin e nevazator, dar va participa alaturi de Alex Racanel pe distanta sprint. De altfel, ei doi au participat la numeroase concursuri atat in tara, cat si peste hotare, dar si distanta de 1200 de km pe distanta Bucuresti – Sighet si retur. Iar Alex Dumbrava de la Aventuria va inota in echipa lor. Povestea lor o gasiti aici.

Tricou TriChallenge 2013Dragilor, imi pare rau ca nu pot fi alaturi de voi sambata, va tin pumnii de la distanta, sa fie vremea frumoasa si sa iasa totul bine. Dar sa stiti ca voi purta cu mandrie tricoul TriChallenge 2013 (foto stanga).

Toate detaliile sunt pe site-ul competitiei. Sponsorii TriChallenge sunt: Skoda, Castrol, Hotel Vega, Rexona, Orange, Powerbar, Centaur, Aspacardio, Anima, Felt, Tyr 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *