Liviu Alexa: Jurnalism liric sau poezie reportaj?

Ora de muzica

26/03/2013 Comments (2) Blog

Se cauta o trupa care sa deschida turneul Voltaj

UPDATE: Sunt 24 de trupe in concurs. puteti vota pentru ele accesand site-ul competitiei.

Un turneu national e visul oricarui artist. Din pacate, nu e atat de usor de indeplinit acest vis din varii motive, in special financiare, cheltuielile impuse de o astfel de manifestare fiind destul mari, mai ales cand esti trupa si ai o sumedenie de tulumbe de carat dupa tine. Iar cand esti tanar cu atat mai mult. Odata necesitatea fiind identificata, sa vedem care e solutia la problema. Pai una dintre ele e sa te alipesti unui proiect similar al unei trupe cu nume.

VoltajPentru ca in acest an implinesc 20 de ani de activitate in campul muncii, oamenii de la Ambient s-au gandit sa organizeze o caravana prin 12 orase din Romania. In 9 din aceste orase, manifestarile se vor incheia cu un concert Voltaj. Si daca suprapunem cele doua planuri prezentate pana acum (trupa tanara, dornica de afirmare si proiect Ambient 20 de ani si turneu Voltaj), apare subiectul articolului nostru: se cauta o trupa tanara care sa deschida turneul national Voltaj.

Pentru a va inscrie la preselectie trebuie sa trimiteti prin e-mail cea mai buna piesa a voastra pe adresa trupe@ambient20deani.ro, plus o poză cu trupa si numele ei, poze cu membri și numele lor, o descriere a trupei și a membrilor. Castigatorii se decid in doua etape: 5 trupe finaliste sunt decise de votul publicului (deci ar fi bine sa va anuntati fanii sa fie gata sa va sustina), iar apoi Calin, Oliver, Adi si ceilalti componenti Voltaj vor acorda si ei note trupelor finaliste,  iar departajarea trupei care va insoti Voltajul in turneu se face prin calcularea mediei aritmetice intre celor două voturi (public si trupa). Toate detaliile prin procedura de inscriere le gasiti pe site.

URGENT: Perioada preselectiei va avea loc între 18 si 27 martie (asadar, maine e ultima zi!), iar cea de votare între 28 martie si 02 aprilie. Castigatorii vor fi desemnati pe 3 aprilie, nu de alta, dar pe 6 aprilie e deja primul concert. Celelalte concerte au loc dupa cum urmeaza: Cluj, 13 aprilie, Tg Mureș, 20 aprilie, Baia Mare, 27 aprilie, Bistrița, 11 mai, Alba, 18 mai, Rm. Vâlcea, 25 mai, Brașov, 31 mai.

Din proprie experienta va spun ca sa canti in mai multe orase in zile consecutive nu e un lucru usor, dar veti  avea niste amintiri irepetabile. In plus, aici e vorba de cantat pe scene mari, cu public mult, ceea ce pentru o trupa tanara e o scoala greu de obtinut altfel. Si daca turneu nu e un argument suficient, Bigtime production ofera trupei castigatoare suportul logistic pentru inregistrarea unui EP intr-un studio de inregistrari profesionist. Asa ca puneti mana si inscrieti-va!

2 Responses to Se cauta o trupa care sa deschida turneul Voltaj

  1. claudiu says:

    Faina treaba chestia cu preselectia. am aruncat si eu o privire acolosi am ramas uimit ca am vazut 2 trupe de la mine din oras :)). bine, nu prea au ele sanse, si altele mai bune, dar tot e ceva 🙂

  2. Make says:

    @Claudiu chiar e o sansa importanta pentru o trupa tanara 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *