Piesele facute celebre de artisti macar la fel de...

youtube

Cat de creativa e utilizarea clipurilor intr-un articol pe...

15/01/2012 Comments (2) Blog

Tu de ce bei bere?

Nu sunt nici vreun cunoscator, nici vreun impatimit, nici vreun consumator de elita cand vine vorba de bere. Sunt oameni care pot deosebi o marca doar dupa culoare si miresme (nu, Chinezu, nu e vorba de tine! Deloc!!).

Motivele pentru care oamenii beau bere sunt nenumarate. Unii o beau pentru gust, altii pentru ca e un motiv sa isi intalneasca prietenii. Unii o beau ca tratament (nu radeti, oamenilor cu probleme la rinichi li se recomanda doua tratamente naturiste: pepenii si berea – de preferat nu in acelasi timp). Altii o beau pentru ca, dupa caz, e marti, joi sau sambata. Cu toate acestea, intrebarea mea e simpla: Tu de ce bei bere?

Planuri s-au facut de cand lumea, de la planul lui Alexandru Machedon sa cucereasca lumea in Antichitate, la Napoleon cu obiective similare si pana la debarcarea fortelor aliate in Normandia. Pentru ca asa se procedeaza la fiecare chestie serioasa. Si cum bautul berii e o chestie extrem de serioasa, s-a procedat la implementarea planului de ubicuitate beristica. Sau, pe scurt, PUB. Si cum toata viata mea am fost ala cu pix si hartie la organizarea revelionului, am zis ca important e sa nu stau pe bara, ci sa ma implic, astfel ca m-am ales cu un loc in echipa de coordonare nationala responsabila cu implementarea PUB. Echipa este coordonata de duo-ul letal Florin “Busu” Busuioc – Cristi China-Birta “Chinezu”, deci va dati seama ca parteneriatul e bomba cu spuma!

Nu va temeti, gustul la bere nu se schimba, dar PUB-ul se poate schimba in functie de motivele pentru care voi beti berea. Asadar, daca ai ceva de spus, comenteaza: tu de ce bei bere?

2 Responses to Tu de ce bei bere?

  1. […] a inceput cu o intrebare, supusa dezbaterii publice pe mai multe canale (TV, radio, bloguri etc.). Acum a venit momentul […]

  2. […] povestit aici si aici ca se lasa cu mare dezbatere daca “Berea se bea pentru gust” sau nu. Ei bine, e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *