Ultimele concerte din 2018

aniversare turneu 15 ani bazez

Aniversare în forță

17/12/2018 Comments (6) Noutati

Turneu aniversar 15 ani

Dacă tot am încheiat cu activitatea muzicală pe anul 2018, am început să fac planuri pentru 2019. Pentru că împlinesc 15 ani de carieră, m-am gândit că este cazul să aniversez corespunzător acest fapt, printr-un turneu aniversar dedicat. De altfel, anul acesta am încercat să ajung în cât mai multe orașe tocmai pentru a sonda publicul și piața și a identifica locuri unde aș putea merge în cadrul acestui turneu aniversar.

Perioada probabilă a turneului ar fi februarie – mai, fără a fi însă foarte strict (de ex., la Lehliu aș aștepta deschiderea terasei). Nu aș vrea să merg singur la nici unul din concerte, fie că e vorba de Cristi (nai), fie că e vorba de band extins (până la 4 oameni), fie că e vorba de Sorin Poclitaru sau Teddy Tudoroiu. Visez și la niște artiști tineri pe care să îi am invitați sau poate un artist consacrat pe ici, pe colo, dar na, nu se știe niciodată ce se concretizează. În momentul de față, lista mea ar fi următoarea – un mix de dorință și rațiune, altfel spus între ce visez și ce știu că pot. 

 1. Baia MareTurneu Aniversar 15 ani
 2. București
 3. Bistrița (*)
 4. Cluj-Napoca
 5. Constanța
 6. Craiova
 7. Dorohoi
 8. Gura Humorului
 9. Lehliu
 10. Mediaș
 11. Onești (*)
 12. Sibiu (*)
 13. Slobozia
 14. Suceava (*)
 15. Tecuci (*)

Nimic nu e bătut în cuie deocamdată, chiar și cele din lista de mai sus se pot modifica, totul depinde și de oferte, degeaba vreau eu un oraș dacă acolo nu știu pe nimeni sau nici un club nu mă primește sau poate nu are loc pentru mine în perioada respectivă. Mai am pe listă Reșița, Timișoara, Brăila (aici am fost recent, sfârșit de noiembrie, nu știu cât de oportun ar fi să mă întorc așa repede), Bacău, Brașov (aici am reticență legată de public, nu am părut să am un public așa numeros sub Tâmpa), Tulcea (Cristi e tulcean, vorba ceea), Iași (ca și la Brașov, nu am rupt norii la Iași).

Nu sunt excluse nici surprize de tipul Târgu Jiu – dar nu la Guitar Pub, Zlatna – și aici am fost recent, dar nici vreun oraș – surpriză, unde nu am ajuns până acum. Cum era o vorbă pe vremuri, aștept provincia. Sau, dacă vreți, make me an offer I can’t refuse.

6 Responses to Turneu aniversar 15 ani

 1. Valentina Poenaru says:

  Depinde ce înseamnă “așa repede”. Bis? 🤔

 2. Make says:

  @Valentina eu ma gandesc ca sunt destui artisti care vor sa cante la Braila, ca pe mine m-a vazut publicul recent si tot asa. Ca eu de vrut, vreau sigur :))

 3. Mache, scoate steluța de la Dorohoi! Onorați să te primim la noi! Ne vom îmbrăca în straie de sărbătoare!

 4. Make says:

  @Integritas – scos steluta si trecut cu bold, prima confirmare 🙂

 5. Natural says:

  Hai (la) Craiova!

 6. Make says:

  @Natural mai la toamna, cred 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *