REzolutiile lui 2012

Marile voci nu sunt la “Stiri”

20/01/2012 Comments (3) Blog

Turneu cu FUEGO

V-am convins sa intrati? ce bine! Mai fac si eu trafic, sa nu ma citeasca doar mama si cele 3 fane, toate maritate si cu copii de seama cu mine. Nu, nu plec in turneu cu FUEGO, cunoscutul colindator, supranumit si “Impodobeste, mama, bradul”.

Dar pe parcursul turneului intreprins de mine in decembrie, m-am tot lovit de el, pe unde am umblat. Exemple.

1. Turneu = drumuri. Drumuri = benzina. Benzina = benzinarii. Opresti, alimentezi, mai iei o apa, un sandwich, o ciunga, o pereche de tenisi la copilasi, de-ale gurii. Si cand te duci la casa pentru a plati, ce vezi in fata ochilor? Foto 1. Incep sa cred ca Fumatul dauneaza FOARTE FOARTE GRAV sanatatii. Sau poate daca nu i-au convins pe fumatori sa se lase cu pozele cu plamani cancerosi si cu amenintari de impotenta, au zis ca poate e mai eficienta amenintarea cu Fuego. Cum fumezi, cum împodobești bradul!

2. Alba Iulia. Expozitie de caricatura a prietenului Costel Patrascan. Tema – sarbatorile de iarna, ca doar suntem in decembrie. Si acolo, pe cine recunoastem? Poftim, ati spus ceva? Foto 2. Fuego tinde sa devina traditie romaneasca de sarbatori.

3. Credeti ca ce am avut noi se numeste turneu? Aiurea! uitati aici turneu de sarbatori serios. Afisele erau peste tot pe unde am umblat, dar nu le mai pun, ca vreau sa aveti un week-end frumos, fără zăpadă.

Credeti ca ar trebui sa ma las de muzica? Sau sa ma iau de fumat, macar ma pot lauda ca l-am tras in piept!

3 Responses to Turneu cu FUEGO

  1. mihaela says:

    Ce sa mai zic? Cand vine vorba de colinde celor mai multi oameni le vin in minte doar doua nume din pacate:Fuego si Hrusca.Mie personal ambii imi provoaca repulsie.Sunt rea?

  2. ada says:

    Mihaela ,forumul este un loc de discutie civilizata unde dovedesti ca ai sau nu 7 ani de acasa Sa spui ,insa,despre muzica unor cantareti talentati ca ti provoaca repulsie inseamna ca ori nu cunosti semnificatia termanului ori ai vrut sa provoci reactie contrara Pacat de mama ta care ti a transmis asemenea stari sufletesti Ai sa mori de tanara cu negativismul in suflet

  3. BogDan says:

    @Ada – Mihaela a avut o parere. Nu ai senzatia ca este libera sa si-o exprime fara sa vina cineva si sa îi spuna ca va muri? Ei îi provoaca repulsie. Tu topai de bucurie când o asculti. Asa, si? Ambele aveti dreptate, fiecare în casa lui si asta nu este un motiv de ajuns cu discutia unde ai ajuns tu. Nu toata lumea trebuie sa fie ca tine si ca nu toti sunt nascuti din aceiasi parinti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *