Discuri HOINARE la reducere

3 zile – 3 concerte

Anul muzical 2013

18/12/2013 Comments (0) Noutati

Ultimele zile de muzica

De unde ma gandeam ca va fi o saptamana linistita, in care sa nu fac prea multe chestii importante, am intrat intr-o agitatie ceva de speriat. Trei cantari (detaliile aici), o invitatie la radio, plus locuri de colindat, pe la prieteni.

Cu colindul la Radio Romania Actualitati

Cu muzica la Prietenii de la ZeceTotul a pornit de la o datorie pe care o aveam la Ionut, un afis si un disc cu mine. El a mers mai departe si a propus sa merg sa ii colind, in direct, in emisiunea Prietenii de la Zece, la Radio Romania Actualitati. Zis si facut, venit, colindat, semnat, pozat (opera lui Ionut in stanga), pupat ascultatori in direct si plecat, pentru ca, nu-i asa, calatorului ii sade bine cu drumul. Prietenii nu trebuie uitati, mai ales acum, de sarbatori. Scoateti-i la o cafea, colindati-i, sunati-i, se vor bucura. Apropos de RRA, e postul meu favorit pe drumurile patriei, pentru ca afli multe chestii de interes larg, de la informatii din trafic la evenimente culturale.

Muzica Alinei Manole

In timp ce unii se dau de ceasul mortii ca folkul moare, ca de ce festivalul X nu l-a chemat pe Y, Alina Manole isi vede linistita de treaba. Are doua discuri si un maxi-single scoase, iar in ianuarie se pregateste sa intre din nou in studio pentru un nou album. Lucreaza cu niste muzicieni exceptionali: Raul Kusak (clape), Dan Nicolau (trompeta), Ovidiu Condrea (tobe). Luni am fost invitatul ultimul concert al Alinei din 2013, în Puzzle. Locul interesant, spatios, dar mai interesant a fost publicul, cald si care s-a implicat pe toata durata spectacolului (inclusiv la cele 3 piese ale mele de iarna – Ninge-n Bucovina, Ultima ninsoare, Colind pentru prieteni).

Intoarcere in timp

Asa cum spuneam, marti seara l-am inlocuit pe Puiu in concertul din Lost Bar. Un loc micut, cochet, curat, unde publicul (o parte din el) m-a scos la lectie, facandu-ma sa imi amintesc de vremurile cand colindam si eu muntii patriei si invatam diverse piese. Cu aniversari, cu glumite, cu tort, cu prieteni care nu au mai prins locuri la GreenTea. Oamenii cu zambetul pe buze sunt satisfactia maxima pe care eu, ca artist, o pot avea, iar asta sper ca s-a intamplat aseara.

Diseara ne vedem la GreenTea, sa concluzionam anul 2013. Joi ma duc cu colindul. Unul cu adevarat special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *