Pe scurt: muzica, sport, evenimente

Ieri a fost bineri

22/02/2013 Comments (12) Blog

Un articol special

Intr-adevar, acesta este un articol mai special. De ce? Pentru ca este articolul cu numarul 1000 pe acest blog. Din momentul in care acesta a devenit mai mult decat un blog de artist, principiul meu a fost unul simplu: sa scriu despre lucruri pozitive. Sa schimb, catusi de putin, lucrurile in bine. Sau, asa cum foloseam un hastag pe twitter, sa trollez scandaluri. Pentru ca sunt suficienti care prefera sa vada doar partea goala a paharului, care prefera sa isi foloseasca blogul pentru a lovi si nu pentru a construi. Vedeti si voi zilnic articole despre nimic, articole pentru SEO. Cu riscul de a ramane la cei 3000 de cititori ai mei lunari (ca o luna sunt 4000, cifra garantata asta e), prefer sa scriu despre lucruri ce merita spuse.

Din aceste 1000 de articole, sper ca macar 50% sa respecte acest principiu de la care am plecat. Cand am “implinit” 500 de articole, scriam ce insemn eu in online. Daca atunci spuneam ce am facut eu in online, pe cine am ajutat eu, la 1000 pot spune ca online-ul m-a ajutat el pe mine. Am cunoscut oameni, mi-am facut prieteni, am primit ajutor la promovarea albumului la care visam de 5 ani, am ajuns in locuri in care poate as fi ajuns mult mai greu si va voi da un singur exemplu.

Datorita blogului am ajuns la conferinta de presa a federatiei de polo inainte de Mondialele din 2011 de la Shanghai. Am scris despre polo, l-am cunoscut pe Andrei (n.a. Iosep – detalii aici), am inceput sa vorbim. Am descoperit niste sportivi de valoare, cu personalitate, dar atat de putin sustinuti. Si asa am luat decizia sa merg la Jocurile Olimpice de la Londra, ceea ce s-a dovedit a fi o alegere mai mult decat inspirata.

Nu stiu cat voi continua, nu stiu pe ce directie voi continua (poate la un moment dat va ramane un simplu blog de artist). Timpul le rezolva pe toate. Pana atunci, va multumesc pentru tot.

Sursa foto – imi place atat de mult sportul, scriu acest articol dupa un meci bun facut de o echipa romaneasca, deci folosirea acestei poze mi s-a parut oportuna.

12 Responses to Un articol special

 1. Natural says:

  Felicitari si la mai mare! Udam evenimentul la Craiova 🙂

 2. Make says:

  @Natural multumesc, asa facem 🙂

 3. dana lita says:

  Like…drumuri bune, dragule…

 4. Make says:

  @dana lita ce urare soferistica 😛 merci 🙂

 5. Mimanu says:

  La cat mai multe articole pozitive. E nevoie de asa ceva. Chiar dimineata am constatat cat de ursuzi devenim. Trist

 6. Make says:

  @Mimanu ai dreptate, suntem atat de ursuzi de multe ori si trece binele pe langa noi 🙂

 7. Dar mai scrieti domnule si despre chimie. Unii chiar apreciaza aceasta limba chineza pentru absolventii de litere 🙂

 8. Make says:

  @Doru sa raman cu cei 5 cititori care inteleg efectul electromer si cum e cu transpozitiile? :))

 9. […] ieri a fost BINERI, nu vineri. A fost o zi cu multe lucruri frumoase. Si pentru ca ieri vorbeam de atitudinea pozitiva in scris, si pentru ca acesta este articolul 1001, iar pasiunea mea pentru cifre il asociaza cu povestile […]

 10. D-Petre says:

  Felicitari si sa ajungi la cat de multe articole iti doresti 🙂

 11. Make says:

  @D-Petre multumesc, nu vreau multe, vreau bune 🙂

 12. […] sa le multumesc celor care au scris de atatea ori despre mine pe blogurile lor), asa cum am spus ca prefer sa scriu pentru oameni putini decat sa scriu pentru SEO si trafic […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *