Nedrept ca orice top

Garile si muzica lor

Garile si muzica lor

21/06/2013 Comments (9) Blog

Un concert-surpriza

Ce primeaza cand mergeti la un concert? Numele artistului (sunt numeroasele cazurile in care oamenii merg la anumite concerte pentru ca “da bine”)? Cat  de mult il apreciati? Daca va permiteti biletul sau daca are un pret rezonabil (de ex., in 2007 mi s-a parut mult prea mult sa dau 200 de euro pe un bilet la The Police)? Daca vi-l recomanda cineva de incredere in materie de muzica?

In ceea ce ma priveste, am inceput destul de tarziu sa merg la concerte, atat de club, cat si cele in locatii mari. La artistii pe care ii cunosteam, mi-am cumparat biletul singur si din timp. In unele situatii, am mers pe mana prietenilor – de ex. la Billy Idol – si nu am gresit, dar chiar daca nu eram fan, macar mai ascultasem piese de-ale lui. La Eric Sardinas am mers “pe incredere” pe recomandarea prietenilor, nu stiam absolut nimic despre om si nu ascultasem vreo piesa a lui.

Speta concert

Afis teaser concert surprizaMaine te suna un prieten in ale carui gusturi muzicale ai deplina incredere si iti spune: pe 21 noiembrie trebuie sa mergem la un concert foarte foarte tare, cu un artist(a) extrem de talentat(a), care vine pentru prima oara in Romania, pentru un concert unic! Ce faci? Mergi pe mana prietenului?

Daca mai cititi bloguri, ati vazut deja teasingul cu concertul secret  sa ii spunem, ce va avea loc pe 21 noiembrie la Bucuresti. In fiecare zi, se mai dezvaluie cate putin din afisul evenimentului (foto stanga) organizat de cei de la Interartist, fiecare zi inseamna bucatele noi adaugate la puzzle. Daca nu l-ati crezut pe Cristi cand spunea ca nici macar noi nu stim cine e artistul/artista/trupa cu pricina (dupa alura pare un tip singur, dar eu stiu ce stilizare poate fi?), va pot confirma si eu ca habar nu avem. Credeti-ma, am sapat si eu pe site-ul eventim pentru bilete etc. Nu apare nimic. Nu exista concursuri cu bilete la spectacol pe alte site-uri (deci nici de acolo nu putem afla cine e), pentru ca singurul concurs cu bilete la concertul secret e pe pagina de facebook Interartist asa ca daca va roade curiozitatea, acolo trebuie sa va incercati sansele de a ghici numele artistului.

Pana atunci, in fiecare zi, asteptam piese din puzzle!

9 Responses to Un concert-surpriza

 1. BogDan says:

  Ai dreptate, stilizarea aia poate păcăli de zile mari. Malmsteen sigur nu este, Springsteen nu pare, a Bonamassa nu aduce, plus că ăştia trei sunt scumpi şi greu de adus pe-aici :))
  După alură pare, cumva, Georgios Kyriacos Panagiòtou, ăăă, George Michael.

 2. Make says:

  @BogDan nu e George Michael, ca el a mai fost in Romania! :))

 3. BogDan says:

  Ah, da, parcă da. My bad. Bine, nu e pe partea mea de culoar muzical, aşa că nu mă supără oricum greşeala :))
  Hmmm.

 4. Eu de obicei merg la concerte dacă îmi place genul de muzică de-acolo. Artistul nu contează întotdeauna, ci genul mai degrabă. Şi merg şi pe recomandări, cum am fost la Riverside în The Silver Church. N-am scris despre ei pentru că pur şi simplu nu ştiam cum. Mi s-au părut extrem de buni.

 5. BogDan says:

  Haaa, deci nu sunt singurul care nu prea ştia ce să spună despre Riverside 🙂 Bun!

 6. Make says:

  @Cristi si BogDan eu de Riverside am auzit ca asculta Alex (violonistul meu), dar nu am ajuns sa ii vad, eram pe drum de la concert. Ce am ascultat insa – f buni instrumentisti, foarte “ampla” creatia.

 7. BogDan says:

  Make, PINK FLOYD de an 2013. Fără exagerare. Iar atmosfera pe care au creat-o în Silver nu poate fi reprodusă. Şi mi-a mai plăcut că nu au fiţe-n cap, cum au multe trupe de pe la noi. Au urcat, şi-au făcut treaba şi nu au considerat că trebuie să o ia razna pe tema asta 🙂

 8. irina says:

  pt mine artistul e primul motiv pt a merge la un concert.
  in cazul in care o persoana a carei parere despre muzica o areciez imi sugereaza un concert, voi apela la ytube intai sa vad ce canta respectivul.
  si bineintele conteaza si banii, in cazul in care pretul e ridicol de mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *