#GoMONO

#GoMONO

Weekend magic

15/03/2016 Comments (0) Noutati

Un exercițiu numit Alchimie

Aveam nevoie de acest exercițiu numit Alchimie. Nu poți face lucruri de unul singur, este credința mea fermă, indiferent de domeniul în care activezi. Am avut surprize extrem de plăcute în ceea ce îi privește pe oamenii care au contribuit la campania mea de crowdfunding. Mă aștept să contribuie oricine și nu țin musai să primesc bani de la cineva anume. Știu că sunt oameni care, dacă ar putea, ar contribui mai mult. Depășiți orice fel de prejudecată de genul “e prea puțin”. Logica mea nu a fost 40 de oameni care susțin cu 100 de euro, ci mai curând 300 care contribuie cu 10 euro. Sau 800 care contribuie cu 5 euro. 5 euro înseamnă sub 25 de lei. Sunt mai mult de 800 de oameni care au un disc cu mine acasă și/sau care m-au văzut cântând live. Implicați-vă dacă vi se pare că folkul poate fi și altfel, dacă aveți încredere că nu plec în Dubai cu banii, dacă vă place muzica mea sau doar de mine. Contribuiți dacă simțiți că muzica bună poate veni și din partea unui artist care nu e din zona main stream. Momentan s-au strâns 610 euro, aștept finalizarea discuțiilor cu un sponsor.

Proiect înseamnă mai mult de a scoate un disc; am pregătit o sală mare, de 450 de locuri pentru lansarea din București. Vreau să încerc să îl iau măcar pe Cristi în cât mai multe locuri unde voi merge să lansez albumul (Craiova, Timișoara și Reșița sunt deja antamate), să ofer cât mai mult celor care vor veni la spectacole de lansare. Prin interzicerea fumatului, vom câștiga mai multe cluburi în care să poți cânta, iar acesta e un avantaj. Un disc îl făceam singur, pentru un proiect am nevoie de voi. Le mulțumesc din nou oamenilor care muncesc cot la cot cu mine pentru acest proiect, sunt o echipă care contribuie la tot ce ține de acest proiect. Dar cei mai importanți sunteți voi, cei care credeți în munca noastră.

Evident, după primele zile au apărut și mici probleme (de ex., cei care au încercat să facă transfer bancar nu au reușit pentru că numele asociației era scris cu diacritice). Unele sume nu am știut să le atribuim, o vom face pe 1 aprilie (nu e farsă!), când vine extrasul de la bancă. Am văzut mai multe contribuții inițiate, dar nefinalizate, dacă aveți nevoie de ajutor, dacă nu vă descurcați cu site-ul, dați-mi un semn și găsim o cale. Astfel de mici probleme sunt inerente, pentru că ideea lui Vlad de a face crowdfunding pe platforma noastră, nu pe una independentă, implică nu doar avantaje, ci și tot felul de descoperiri.

Toate aspectele, reușite, probleme, opțiuni și oportunități, ca și bilanțul financiar, se vor regăsi într-un articol lung, la încheierea campaniei. Care să vină și în sprijinul altora care vor să facă lucrurile altfel, dar care nu știu de unde să apuce problema. Mulțumiri din suflet tuturor celor care au contribuit deja, mulțumesc pentru implicarea în acest exercițiu, mulțumesc celor care o vor face în zilele următoare. Împreună suntem mai puternici!

Vrei să te implici? Dă click pe bannerul de mai jos și alătură-te proiectului ALCHIMIE!

banner articole bun exercițiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *