Medias – un oras Let’s do it, Romania!

Ecosisteme acvatice cu implicatii emotionale.

16/09/2011 Comments (0) Blog

Un mesaj pe facebook mai valoros decat o campanie platita

Cand esti blogger mic, scrii, citesti, comentezi, dai din coate sa iesi in lume. Apoi, cand mai cresti, abia astepti sa vezi pe mail o propunere de campanie din partea unei agentii, pentru a-i arata clientului ca te duce capul, ca stii sa ii rasplatesti increderea in blogul tau. Iar cand totul e dublat si de un ordin de plata la sfarsit, lumea e a ta.

Dar ieri am primit un mesaj pe facebook care face mai mult decat o campanie platita pe blog (alo, agentiile, sa nu credeti acum ca nu tre’ sa mai faceti platile restante sau ca de acum nu se mai platesc articolele, da?:)))). Nu il voi da publicitatii integral, pentru ca e…mesaj privat. Da’ tre’ sa ma laud si eu un pic, acum ce vreti? :)))).

Salut!
Sunt …, un component al echipei nationale de polo al Romaniei …

Vreau sa iti multumesc pentru lucrurile frumoase care le-ai scris despre noi de-a lungul timpului (n.a. despre CM Polo si nu numai) pe pagina ta. Am nimerit din greseala pe pagina ta (…) si am ramas placut impresionat despre articolele tale referitoare la polo. Ar fi o placere pentru noi, sa te vedem si live la meciurile noastre care le vom disputa in continuare (in tara si de ce nu in strainatate).

Famila noastra (a poloistilor), mica asa cum e ea, ca nici macar 300 nu am mai ramas :-)))))))) (inside joke, citeste aici pentru explicatie), iti va ramane tot timpul recunoscatoare!

Cosmin, Andrei, Dragos si ceilalti baieti: nu voi trebuie sa ne fiti recunoscatori ca am scris sau vom scrie. Fluxul e invers: exista o natie care trebuie sa va multumeasca pentru faptul ca toata ziua-buna ziua ne bucurati cu participari pe la monidale, europene si olimpiade.

Iar cand se poate si aflam, la bazin ne prezentam,
Echipa sa-ncurajam, “Romania!” sa strigam!
N-am gasit alta rima 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *