Inscrieri pentru Echipa Bloggerilor la Cupa Agentiilor

Tu ce faceai in 1994?

09/05/2012 Comments (5) Sport

Un scandal cat un oras si multi iresponsabili pe langa

UPDATE: Apropos de Bornescu si de provocarea galeriei, uitati-va la clipul de mai jos (Merci, Mihai!)

Din ziarele de azi si ieri:

 • Suporterii Universitatii Cluj au incendiat doua fulare ale rivalilor de la CFR, în centrul orasului, chiar înainte de derby-ul orasului.
 • Bornescu: “Cadu e iresponsabil, sa vedem daca mai are curaj sa iasa în oras dupa ce-a facut”
 • Porumboiu nu-l întelege pe Tudor: “Nu întrerupi jocul pentru un pumn peste ceafa”
 • Claudiu Niculescu acuza: ”Ceea ce a facut Tudor a fost premeditat!”
 • Niculescu îi face praf pe Cadu: “Era un nimeni în Portugalia si a venit aici sa câstige sute de mii de euro”
 • Bornescu: “Lasati-ma, ca-l omor!”
 • Dragomir: “Numai daca e vreo nenorocire, vreun incendiu, integritatea spectatorilor si jucatorilor e pusa în pericol, doar atunci poti sa fluieri finalul”.
 • Imediat ce au aflat ca Alexandru Tudor a decis ca meciul sa fie oprit, jucatorii lui CFR Cluj n-au stat pe gînduri. Aflati deja la vestiare, ei si-au luat bagajele si au parasit stadionul. Pentru a nu fi agresati, au trebuit protejati. Pîna la iesirea de la vestiare au fost escortati de jandarmi, dupa care au urcat într-o duba a politiei si au plecat.

Nu am nici o placere sa ii vad pe cei de la CFR castigand inca un titlu dubios, in care jumatate de campionat arbitrii au tras cu ei cat au putut. Nu il inghit deloc pe Cadu, unul din cei mai rudimentari jucatori din campionat, ale carui duritati si iesiri sunt tolerate, constient sau nu, de arbitrii romani. Sunt de acord ca ce a facut Cadu este o provocare marlaneasca la adresa galeriei lui U’ Cluj si pentru care ar trebui sanctionat serios, evident in conformitate cu regulamentele.

Dar intr-o lume civilizata dreptatea nu si-o face fiecare cu pumnul. Fraza lui Bornescu mi se se pare o instigare la violenta (ca doar nu s-o fi referit la faptul ca lui Cadu o sa ii fie rusine sa iasa din casa). Nu stiu ce inseamna pentru Dragomir integritatea jucatorilor – trebuia sa ii fi amenintat cineva cu mitralierele sau ce? Iar lui Claudiu Niculescu i-as spune ca daca ma uit pe CV-ul lui fotbalistic, nu vad decat un jucator nascut talent si mort speranta. Si tocmai ma gandeam saptamana trecuta ca imi place mai mult de antrenorul Claudiu Niculescu decat de jucatorul Claudiu Niculescu

 Foto: Catalin Ilea – GSP

5 Responses to Un scandal cat un oras si multi iresponsabili pe langa

 1. Andrei says:

  Si cand te gandesti ca in timpul asta, suporterii lui Bilbao si Atletico Madrid se plimbau brat la brat prin Bucuresti…

 2. Make says:

  @Andrei m-am dus pe jos la de universitate la tineretului aseara pe la 10 si mi se parea aproape ireal ca se poate ca Bucuresti-ul sa fie atat de colorat de fanii unor echipe straine, preocupati in special de bere si poze 🙂

 3. RFboris says:

  Daca iti amintesti ultimul “El clasico” si Ronaldo a facut un gest asemanator cu cel al lui Cadu dupa ce a dat golul de 3-1 pentru Real. Din ce am vazut eu, dupa ce a dat golul, Cadu a alergat spre galeria U-ului, si s-a batut cu palma in piept. Le-a zis si cateva cuvinte, dar nu putem sti ce. Nu cred ca in vacarmul ala putea intelege cineva. A fost un gest provocator, dar nu vad nimic impotriva regulamentului. Reactia lui Bornescu a fost mitocaneasca.

 4. RFboris says:

  scz, am pus o virgula in plus din neatentie 🙂

 5. Make says:

  @RFBoris – clar nu le-a recitat din Eminescu :))) Dar sunt de acord cu tine, ce a facut Bornescu e incalificabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *