Viata ca un film

Lituania

16/07/2013 Comments (1) Blog

Un tatuaj de gradinita

PapenCand il cunosti pe Papen, primul lucru ce iti vine in minte e sa nu ramai singur cu el in aceeasi camera, ca sigur iti ia gatul. Apoi afli ca ii plac pisicile si am vazut eu un film in care un mardeias practicant de ceva arte martiale (Attila il chema parca si era adversarul lui van Damme) era pasionat de pisici, deci ce am spus in prima fraza are sens. Dupa ce supravietuiesti socului provocat de multiplele tatuaje, cercel si chelie, descoperi un tip atat de blajin incat simti nevoia sa te freci la ochi, sa te asiguri ca tipul fioros din fata ta e chiar atat de normal la cap, de linistit. Cand iti spune ca e si corporatist (sau cel putin a fost, momentan cred ca e freelancer!), orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare.

BlogINK tatuajSi pentru ca ne cunoastem din…blogosfera, partea de viata care ne mananca mult timp liber, azi va povestesc pe scurt despre unul din proiectele in care el este implicat si anume BlogINK. Ce sa fie, ce sa fie? Un blog de tatuaje si tatuati! Care blog tocmai a implinit un an de existenta. In acest prim anisor de viata, proiectul BlogINK a avut parte de multe proiecte interesante, de la vizita si sedinta foto de la Jilava, parteneri media la cateva evenimente importante (conventia de tatuaje, vor fi la Peninsula etc.), sesiuni foto (da, inclusiv cu fete – hihi!), plus o serie lunga de interviuri cu personalitati si personaje mai mult sau mai putin tatuate. Nu e singur in proiect, asa ca felicitarile pentru primul an de munca merg si catre Andrei, Dragos (fotograful echipei) si Victor! Deci daca aveti o intrebare despre ce presupune un tatuaj, cum sa il alegeti si tot asa, ei sunt oamenii pe care sa ii abordati.

La multi ani, dragilor, sa va tatuati cu spor, pe voi si pe altii!

PS Cred ca nu mai e cazul sa spun ca sursa pozelor este BlogINK pentru domnisoara si pagina lu’ Papen pentru cea cu domnu’.

One Response to Un tatuaj de gradinita

  1. Carmen says:

    Un tatuaj chiar mi se pare interesant insa nu sunt tocmai decisa ce as putea sa-mi tatuez si in ce zona. Nu te tenteaza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *