DreamTeamRO – varianta BIO

Sunt european si intotdeauna m-am simtit asa

12/12/2011 Comments (0) Blog

Un week-end cu concerte, sedinte foto, cadouri si rugby

Week-end-ul care a trecut a fost extrem de agitat, amestecandu-se in el concerte in spatii extrem de diferite ca public si ca ambianta, sedinte foto condimentate cu “colinde” ad-hoc, intalniri cu prieteni, meci de rugby.

Sambata a inceput cu concertul de la metrou, alaturi de Teatrul Masca, de care v-am povestit aici in detaliu. Apoi, alaturi de DreamTeamRO am mers in vizita la Foto Union. Portret de familie – proiectul in care Cristi si Radu muncesc ca niste “sclavi pe plantatia online-ului romanesc” doar pentru ca noi sa nu uitam de anumite chestii mici, dar atat de mari. Alaturi de ei sunt Xerox si Pepsi, care contribuie la imortalizarea in digital si pe hartie a celor care trec pragul de la Foto Union. Ce a iesit cu noi, puteti vedea in poza de mai sus. Si cum noi, cei din linia I a online-ului romanesc – speta DreamTeamRO – avem un stil aparte de a face lucrurile, ne-am gandit sa nu mergem doar sa primim, ci sa si oferim ceva. Astfel ca, avand la baza chitara mea si a lui Vlad Dulea, plus versurile “suflate” de mine, le-am colindat pe gazde – detalii in clipul de mai jos.

Duminica, eu si Folk Band Imperfect a fost am fost “colindatorii de serviciu” la impodobirea bradului de Craciun din amfiteatrul in aer liber al Teatrul Masca. Lume multa, copii multi si energici, oameni calzi care au “alungat” frigul care facea corzile sa taie degetele, priviri prietenoase, duet cu domnul Mihai Malaimare, multe aplauze.

Si pentru ca duminica reprezentantul minoritatii chineze din DreamTeamRO isi serba aniversarea prin munca, adica la vizionarea unui meci de rugby – Bucharest Wolves – Worchester Warriors – am dat si eu o fuga la meci sa predau cadoul echipei de vis pentru marele Chinezu. Dovada aici! La multi ani, bai, si sa nu uiti ca tre’ sa facem o sedinta in plen, sa te scoatem la raport in fata clasei! Apropos de meci, o figura buna facuta de “lupii” nostri, cu putin noroc si inca 3-4 jucatori experimentati, am fi putut obtine un rezultat nesperat in fata echipei engleze.

Iar saptamana viitoare plec in turneu: Iasi, Gura Humorului, Suceava si Alba Iulia. Ramaneti pe receptie pentru detalii. O saptamana frumoasa va doresc.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *