Senzational: am fost la pescuit!!!

Acelasi cantec? Sau doar aceeasi frantura de geniu?

23/05/2011 Comments (0) Blog

Un week-end offline

Week-end-ul care a trecut a fost foarte offline si zau ca nu prea i-am simtit lipsa computerului. Stat mult pe afara, un pic bronzat model tractor Universal 445, emotii, bucurii, oameni dragi. Si sa le iau pe rand.

Echipa Bloggerilor la Cupa Agentiilor

De vineri pana duminica (desi ar fi trebuit pana sambata, vremea a prelungit un pic suspansul), #echipabloggerilor a fost implicata, pentru al 2-lea an consecutiv, in Cupa Agentiilor de Publicitate la Fotbal, organizata de IQAds si sponsorizata de Bergenbier. Tot pentru al 2-lea an consecutiv, #echipabloggerilor a si castigat trofeul pus in joc, demonstrand ca nu conteaza un jucator sau un antrenor, ci ECHIPA, inchizand astfel gura celor care au gasit tot felul de motive anul trecut sa ne conteste. Bravo, baieti, sunt mandru de voi!

Despre eveniment au scris si Mircea, Auras si Cezar.

Finala U’19 la Rugby

Sambata seara a avut loc finala Diviziei Nationale la Rugby U’19. Nu stiu daca sa ma bucur ca am vazut un meci extrem de disputat si ca aripa dreapta a celor de la Siromex Baia Mare mi-a adus aminte de Rory Underwood sau sa ma intristez de erorile organizatorice. Meciul era anuntat initial la 7 pe stadionul Olimpia. La ora 7 (ora anuntata) la Olimpia totul era incuiat cu 7 lacate, vorba celor de la Helloween. Aflam ca s-a mutat pe Arcul de triumf, din cauza de ploaie torentiala. Motiv rezonabil pana la un punct. Meciul pentru locurile 3-4 s-a jucat pe terenul 3. De fapt, pe 3, ca teren e mai greu sa numesti miristea respectiva. Ne mutam pe terenul 1, pentru finala, care teoretic trebuia sa inceapa la 7. Hai ca s-a intarziat datorita mutarii. Doar ca meciul a inceput la 9 – nocturna a refuzat sa se aprinda pana atunci. Si daca nu se aprindea ce faceam cu lumea venita de la Focsani si Baia Mare cu autocarul sa isi sustina favoritii? Prea multe intrebari, prea multe erori.

Evenimente pe scurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *