Interivu pentru www.amdoar18ani.ro

#echipabloggerilor pentru patrulaterul de la Jandarmerie – iunie 2010

25/05/2010 Comments (2) Noutati

Unde cant in perioada urmatoare

Acum se termina si luna mai. A fost concertul de la Constanta (e drept, sfarsit de aprilie), apoi cel din Preoteasa de pe 7 mai si cel de la Zilele Sloboziei de pe 15 mai, toate alaturi de Gashkademia de folk.

Luna mai se va incheia cu vizita prietenilor de la Cluj – Ionut Mangu si Ioan Onisor – alaturi de care voi canta duminica, 30 mai, incepand cu ora 21.00 in Club Big Mamou din Bucuresti.

Pe 19 iunie, va astept sa sarbatorim impreuna 2 ani de ForeverFolk – cel mai drag proiect online al meu implineste iata 2 ani de cand promoveaza muzica folk – detalii aici

Si daca vorbim de locuri si oameni dragi, intre 25 si 27 iunie ma mut in Bucovina pentru cele 2 festivaluri de acolo – Suceava (25-26 iunie) si Siret (26-27 iunie). Proverbul “Nimeni nu e profet in tara lui!” se adevereste si pentru mine – incepand din februarie 2009, am cantat de 5 ori la Suceava (La Fierarie de 2 ori – februarie si noiembrie, la Suceava si Vatra Dornei in iunie, apoi din nou la Suceava in ianuarie 2010). Mi-e greu sa va povestesc ce inseamna Bucovina pentru mine – oameni corecti si parolisti, locuri de un farmec greu de egalat, public cald si patimas.

Nu voi rata nici concertele altora – dupa cum urmeaza:

Pe 2 iunie ne vedem la Bob Dylan, avandu-l pe Nicu Alifantis in deschidere.

Pe 11 iunie ne vedem la Eric Clapton si Steve Winwood.

Pe 18 iunie ne vedem la Aerosmith.

2 Responses to Unde cant in perioada urmatoare

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Pandaru Alin, Claudiu Ciobanu and Sorina, Marius Matache. Marius Matache said: Unde cant in perioada urmatoare – http://bit.ly/c2io77 […]

  2. bogdan says:

    Bogdan aici. Si la Suceava ce a fost. Am ramas putin marcat pe azi. Sper sa ajung si duminica. Bravo pentru prezentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *