Semimaratonul Bucuresti, intre perfomanta si sport de masa

Vino in Tribuna 2.0 la IRB Nations Cup 2012

05/06/2012 Comments (0) Sport

Urmariti Jurnal de Olimpiada

Oricat de trist ar suna, realitatea e simpla: polo-ul, prin nationala masculina, este singurul sport de echipa din Romania prezent la olimpiada de la Londra. Dar eu sunt pozitiv in general, drept pentru care mai spun o data ca sunt mandru ca echipa masculina de polo e prezenta la olimpiada, dupa 16 ani de absenta.

Si cum o echipa puternica si care are si rezultate atrage sponsori, Flanco s-a gandit sa ii motorizeze pe baieti cu tablete pentru a ramane in contact cu fanii nationalei pe tot parcursul Jocurilor Olimpice. Si pentru ca facebook rulz, baietii vor posta noutati despre competitie pe Jurnal de Olimpiada. De altfel, Flanco e alaturi de echipa de polo de mai bine de doi si bag eu de seama ca nu le pare rau deloc.

Cosmin Radu, capitanul nationalei, a caracterizat grupa din care vom face parte ca una nu foarte favorabila, urmand sa intalnim Ungaria (tripla campioana olimpica), SUA (vicecampioana olimpica en-titre), Muntenegru (vicecampioni europeni), Serbia (principalii favoriti din punctul de vedere al lui Cosmin, ca jucatori si ca sistem de joc) si Marea Britanie, tara gazda a olimpiadei.

Foarte simpatica intrebarea “ce trebuie sa se intample pentru a-l arunca in apa pe antrenorul Istvan Kovacs?“, iar Cosmin nu s-a lasat intimidat si a raspuns amuzat, dar foarte serios “O medalie!“.

Si pentru ca in febra interviurilor nu am apucat sa stam prea mult de vorba, Andrei Iosep a “scapat” doar cu un autograf pentru cititorii www.mariusmatache.ro (foto dreapta). Dar il amenint public aici ca il paste un interviu!

Programul de pregatire al nationalei pana pe 25 iulie, cand se pleaca spre Londra, este urmatorul:

  • 4 – 19 iunie: pregatire la Oradea, unde, timp câteva zile, echipa se va antrena în comun cu Marea Britanie;
  • 19 – 22 iunie: meciuri de antrenament cu Nationala Ungariei;
  • 22 iunie – 3 iulie: pregatire la Izvorani;
  • 4 – 8 iulie: turneu la Dublin (România, Marea Britanie, Croatia, Ungaria, Muntenegru);
  • 9 – 24 iulie: pregatire la Izvorani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *