Cazane

3 proiecte in blogosfera

Despre ce e vorba in #AcousticBloggers

23/04/2012 Comments (0) Noutati

Urmatoarele concerte

S-au inmultit concertele si aparitiile live, astfel ca am zis ca e cazul sa facem un update la lista concertelor din perioada urmatoare.

25 aprilie – Acoustic Bloggers

Concert caritabil, cu blogosfera scoasa nu la raport, ci la cantat. Detalii intr-un articol separat. Are loc in Joy Pub (fostul A’live), Str. George Enescu nr. 25.

27 aprilie – Lehliu Gara, Restaurant – Pizzerie La Partid

Se stie deja, ne vedem La Partid, cum treci de bariera venind dinspre autostrada, pe stanga. Cu Puiu Cretu si Radu Tudoroiu.

2 mai – 2 mai

N-ati inteles nimic din titlu? E normal cred. Concertul are loc in localitatea 2 mai, pe data de 2 mai. Incepe sa semene? E un concert la care mai participa Timpuri Noi, Mircea Vintila, Maria Gheorghiu, Alina Manole, Tapinarii, Cosmin Vaman si Proiect Tivodar. Asadar, pe 2 mai ne vedem la mare – cu Radu Tudoroiu.

3 mai – Phoenix Coffee Tea and Spices

Pe drumul de la mare spre Bucovina, m-am gandit sa facem o halta la Iasi. Am eu ceva cu Iasi-ul, imi place sa merg o data pe an cel putin pe acolo, sa ma plimb un pic prin Copou (pe jos sau cu masina).

Asadar, impreuna cu Cosmin Vaman si Radu Tudoroiu, ne vedem la Phoenix Coffee Tea and Spices.

4 mai – Aquarius Campulung Moldovenesc

Am povestit: e primul concert la Campulung Moldovenesc, deci emotii mari de tot. Mai descopar un oras din Bucovina, incerc sa dau o fuga si pana la Rarau (atentie, nu am zis pe, ca s-ar putea 1) sa nu am timp 2) sa nu fiu capabil). Daca aveti ceva recomandari de locatii de vazut in zona, nu ezitati. Cu Radu Tudoroiu si ale lui percutii magice.

5 mai – Pizzeria La Bomba, Gura Humorului

Mergem pe capul lui Sorin Poclitaru. Ca poate ii e dor de noi, desi nu cred. Dar mie imi e dor de o pizza buna si de oamenii din Humor. Tot cu Radu Tudoroiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *