Recitalul de la “Ziua de mâine” (video)

Cronica meciului “Berea se bea pentru gust”

27/01/2012 Comments (2) Noutati

Urmatoarele concerte: Pitesti si Bucuresti

Am zis ca e timpul sa incepem sa indeplinim cerintele din wishlist-ul muzical, astfel ca pe 2 februarie vin la Pitesti, in Ignition Pub (Str. Egalitatii nr. 32, Rezervari la tel.: 0734-007-128), impreuna cu Radu Tudoroiu.

Respectam traditia de a canta de Valentine’s Day, astfel ca pe 14 februarie in Bucuresti. Daca ani la randul am facut-o in Big Mamou, in 2012 am schimbat locatia si vom canta in Garage Hall (Str. George Enescu nr. 25 – langa fostul A’live, actualmente Joy Pub). Va fi un spectacol Marius Matache&Folk Band Imperfect (deci cu Alex Nichita – vioara si Radu Tudoroiu – percutie alaturi de mine), cu multe piese noi (eu promit cel putin 3 cantece neauzite pana acum, dar sunt sanse sa fie chiar 5-6), cu ceva coveruri noi fata de cele traditionale (ca ne-am gandit sa nu va plictisit.

De 1 martie voi oferi Martisoare muzicale tot in Bucuresti, in Aida Pub (pe Calea Victoriei, vis-a-vis de Politia Capitalei, la intrarea in pasajul Villacrosse). Nu am cantat niciodata acolo, dar ma stiti, o data cant oriunde, iar daca imi place revin, daca nu…nu. Inca nu va pot dezvalui ce se va intampla acolo – posibil sa cant eu cu ceva invitati – vom vedea.

Tot pentru februarie sunt ceva discutii si cu Resita, si cu Timisoara, sa vedem daca se vor materializa, eu unul imi doresc asta, pentru ca nu am cantat in nici unul din cele doua orase. Din pacate, nu tine doar de noi.

Va asteptam cu drag la concerte!

 

2 Responses to Urmatoarele concerte: Pitesti si Bucuresti

  1. […] mai spus si cand am anuntat urmatoarele concerte, joi, 2 februarie 2011 ne vedem la Pitesti, in Ignition […]

  2. […] Asa cum spuneam si mai sus, eu voi fi prezent pe 14 februarie in Club A, la concertul din Bucuresti. In aceeasi seara, la cateva strazi distanta, Marius Matache, zis Make, o sa cante in Garage Hall. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *