Rugby, oameni frumosi si apartenenta la o cauza nobila!

Sing an Irish song!

15/03/2010 Comments (6) Blog

Va ignor cu gratie. Pentru ca pot!

Toata lumea in ziua de azi sufera de scenarita, de maladia conspiratiilor impotriva propriei persoane. Iar folkul nu face exceptie. Pentru toti acestia vreau sa fac cateva precizari. Aici, pe site-ul personal.

1) www.ForeverFolk.com nu are nimic de impartit cu nimeni si incearca, pe cat posibil, sa promoveze cat mai multi artisti din lumea folkului! Daca vi se pare ca un anumit artist nu apare, nu inseamna ca avem ceva cu el, dar se poate intampla sa nu existe clipuri de buna calitate (atat imagine cat si sunet), sa nu aflam in timp util de stire si tot asa. Sau pur si simplu, l-am omis fara sa vrem.

2) Nu promovam cu stire pe prima pagina orice eveniment. Nu ne-o luati in nume de rau, dar atat timp cat exista niste parteneri media, dar noi nu suntem printre ei, consideram ca nu e nevoie de noi. Avem si noi o cerinta minima de pornire ca logo-ul nostru sa apara pe afisul evenimentului. Dar de obicei discutam punctual parteneriatul media cu diverse evenimente. Toate concertele de care aflam in timp util, apar in Calendarul evenimentelor folk

3) Traficul nu e tinta noastra principala, ci calitatea articolelor ce apar pe site. Daca vreti un exemplu, si Libertatea (un ziar cu care nu am nimic si pe care il citesc frecvent online) are un trafic net superior Dilemei Vechi, dar asta nu il face mai de calitate. Tocmai de aceea foarte rar am acceptat bannere pe site si niciodata banner-exchange. Mai curand sprijinim cate o cauza, cum e promovarea rugby-ului. Iar in blogroll veti gasi linkuri catre oameni care ne plac per ansamblu sau promoveaza lucruri interesante.

4) www.ForeverFolk.com nu este un site de evenimente&concerte. Pentru asta, va recomandam www.iConcert.ro, de departe cel mai bun site de profil.

5) Ne confruntam deseori si cu evenimente folk mai putin reusite. Despre care insa nu vom scrie niciodata. Acesta este modul nostru de a protesta fata de lipsa de profesionalism. Dar niciodata nu vom scrie de rau, pentru ca ne-am incalca obiectivul principal: promovarea muzicii folk.

Acestea fiind spuse, va anunt ca va voi ignora toate marlaniile cu gratie. Pentru ca pot. Forever Folk – muzica sufletului tau.

6 Responses to Va ignor cu gratie. Pentru ca pot!

 1. mishu says:

  Asta nu era blogul personal?… 🙂

  Bine faceti ca alegeti cele bune de cele rele. Oricum ati face intotdeauna o sa se gaseasca carcotasi (ca mine ;;) ) care sa bage strambe. Asa ca nu fii dejamagit, capu’ la baiat sus si privirea inainte 🙂

 2. mishu says:

  comentarii cu moderatie?…

 3. mishu says:

  tztztztz… :))

 4. make says:

  pentru Mishu – e atat de neimportant subiectul, incat am considerat ca nu e cazul sa ii obosesc pe cititorii ForeverFolk cu el. Capul il tin sus oricum, n-am cerut spaga de la nimeni sa apara pe ForeverFolk (ca unii s-au simtit singuri, aia e alta discutie, oricum eu n-am vazut nimic, nici un dop de tuica :P)

 5. mishu says:

  Oricum nu-ti face bine alcoolul…

 6. mishu says:

  Si eu n-am ce face daca altii sunt betzi si nu ti-a ajuns si tie… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *