Iubim rubgy-ul? Sa jucam rugby!

Romania sub ape – si noi putem sa ajutam

09/07/2010 Comments (3) Blog

Va multumesc, prieteni!

Nu pot sa va explic in cuvinte ce era in sufletul meu aseara dupa concertul pentru Vladut. Si mai greu de atat e altceva: nu am cuvinte sa le multumesc celor care au venit, stiu ca 30 lei e o suma mare pentru un concert, daca mai pui la socoteala si 2-3 beri, deja e o suma importanta, mai ales ca multi cei prezenti sunt tineri.

Aseara n-a mai fost vorba nici de zelist, nici de social media, nici de alte interese minore. Aseara a fost vorba de sansa unui copil Vladut la viata. Iar cei care ati fost acolo ati demonstrat, asa cum a facut-o online-ul in multe alte cazuri, ca VA PASA.

Despre ce s-a intamplat aseara au scris si vor scrie colegii mei din DreamTeam, alaturi de care am fost onorat sa cant pe scena.

3 Responses to Va multumesc, prieteni!

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu, Madalina Uceanu. Madalina Uceanu said: Noi multumim, imi era dor de folk RT @stmurgeanu: 🙂 RT @make2000: Va multumesc, prieteni! – http://bit.ly/akJMGM […]

  2. […] scena au urcat rand pe rand Marius Matache, DreamTeamRo, Vlad Dulea, Eugen Cristea si trupa […]

  3. […] sa ma multumesc si voua, care a-ti contribuit la aceasta reusita: Stefan Murgeanu,  Chinezu , Mache , Claudiu, Nicu, Mika ( care m-a ajutat foarte mult in acest vis si ii multumesc din inima pentru […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *