Stiri bune si frumoase de la polo

Smartgifts Bucuresti vine la Cluj sa joace fotbal

27/09/2011 Comments (5) Sport

Va place rugby-ul? Iata ocazia potrivita!

Iar empatizez cu Chinezu chiar si fara sa vreau (detalii aici). Anuntul de mai jos a fost postat ca si comentariu la un articol mai vechi al meu despre rugby. Cam nepotrivit as zice. Dar am considerat ca 1) isi atinge scopul mult mai bine daca il postez separat si intr-un post nou, actual; 2) nu e un comentariu propriu-zis.

Asociatia Rugby Dracula Oldboys Romania este membru al Golden Oldies Rugby. Al 11 -lea Festival Egor va avea loc la Trieste (Italia) de la 14- 19 iunie 2012. Italienii vor avea din nou Festivalul European dupa 1996, când a 3-a editie a festivalului Egor a fost organizat în Verona prin I Cangrandi Old Rugby Club.

De data aceasta I TANDIO F.V.G. Old Rugby Club vor fi organizatorii acestui prestigios eveniment european din 2012, si sprijinit cu fermitate de catre Friuli-Venezia-Giulia Guvernul Autonom si administratia publica locala politica, provincia si Municipalitatea din Trieste, Comitetul National Olimpic (CONI) si Federatia Italiana Rugby (FIR). Este de asteptat faptul ca tari precum Andorra, Austria, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Ungaria, Luxemburg, Moldova, Monaco, Polonia, Serbia si Slovenija, care nu au participat niciodata la Festivalul European, sa introduca acest “Eveniment italian”, pentru prima data in calendarul lor si sa fie prezente. Romania va fi reprezentat de Rugby Dracula Old-boys Romania!

Grupa de varsta 35-50 ani este cea mai accesibila pentru noi. Daca sunt persoane interesate , pot depune o solicitare la email: rugby.dracula.oldboys@gmail.com sau la telefon 0.722.226.049 persoana de contact Ionescu Dan Lucretiu – Secretar. Antrenamentele sunt in fiecare zi de Marti si Joi de la orele 17 – 19 la stadionul Parcul Copilului.

5 Responses to Va place rugby-ul? Iata ocazia potrivita!

 1. marius says:

  salut marius

  felicitari pentru multitudinea de proiecte in care te implici si felicitari pentru blog. este foarte reusit !

  eu sunt un simplu iubitor al rugbyului si vreau sa organizez ceva la un nivel mul mai mic…un meci de rugby pe saptamana intre oameni pasionati de acest sport la fel ca si mine. scriu aici pentru ca ma gandesc ca poate ai si tu un gram de timp liber si poate esti interesat sa participi. mie cel putin mi-ar face o mare placere sa te avem printre noi macar la un meci pe luna daca nu poti mai des 🙂

  am postat pe forumul rugby.ro un topic despre asta si despre ce vrem sa facem. inca nu am vorbit direct cu cei de la federatie, eu am facut un curs de instructor de rugby acolo si stiu ca ei incurajeaza initiativele de genul asta. ma gandeam si la varianta in care o sa am dificultati in relatia cu cei de la federatie..poate ma ajuti cu o vorba buna :))

 2. make says:

  @Marius – stiu ca se joaca rugby saptamanal, cei de la federatie stiu mai multe detalii. Si nu cred sa intampini dificultati.
  Eu sunt doar pasionat de rugby si promovez pe cat pot sportul cu balon oval. Mai mult de atat nu stiu cu ce as putea sa te ajut.

 3. Ionescu Dan Lucretiu says:

  Salut !
  Nasul meu este Victor Socaciu ……………mi-a sarit in ochi faptul ca ai ca si pasiune muzica folk ………..

 4. Make says:

  Salut, Dan! Dap, sunt folkist cu acte in regula, sunt blogger si am faut alaturi de Vlad Dulea si cativa prieteni imnul nationalei de rugby 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *