GreenTea

GreenTea și septembrie

Vară Parc nuntă

Folk la nuntă

11/09/2017 Comments (0) Noutati

Vară nebună

Vară Parc

Anul trecut i-am zis Vara perfectă. Nici nu aveam habar că se poate mai bine de atât, nu îmi imaginam că pot face atâtea în trei luni de vară. A fost o vară de confirmări ale unor locuri și relații, dar și cu noi locuri și personalități întâlnite. Toate au contribuit la ceea ce aș numi o vară nebună.

Iunie a început fabulos, cu o experiență unică, alături de Teatrul Masca, în cadrul unui festival internațional, cu 7 zile de reprezentații în parcuri din București. Am fost statuie vivantă (foto stânga), am fost Chitara, am crezut și am crescut alături de niște oameni excepționali. Am fost tribute pentru Vali Sterian la Hey Day Fest, am fost prezent la sărbătoarea lansării postume pentru Liviu Nichita de la Iași, apoi am jucat fotbal și cântat pe stadion la Câmpulung Moldovenesc. Am sărbătorit 9 ani de ForeverFolk printr-un concert acasă la niște oameni tare simpatici, cei de la Happy Cinema. Am cântat în Parcul Alexandru Ioan Cuza alături de band, ultimul concert alături de Alex, cel puțin o perioadă. Am avut parte de un concert fabulos pe terasa de la Ceainăria GreenTea și altul pe măsură pentru al 3-lea an consecutiv la școala de vară GPeC, semn că fac eu ceva bine de mă tot cheamă oamenii.

I-am cunoscut pe cei 5 băieți care plănuiesc să vâslească într-o competiție unică, Atlantic Challenge. L-am revăzut și am petrecut o zi de vis alături de unul din cei mai importanți oameni din viața mea (Karl Donert) și am văzut un concert senzațional într-un loc senzațional. Am vibrat la un ultim concert Compact, Iris, Holograf la Arenele Romane. I-am văzut live pe Kings of Leon&LP pe Arena Națională. Am fost speaker la cea mai importantă conferință de music business din România.

Argeș Cetatea Poenari vară nebunăAm văzut sau revăzut numeroase cetăți din România, ba i-am trimis și pe alții să le vadă, printr-un proiect de vis cu Bitdefender – Brașov, Histria, Poenari (foto dreapta), Hărman, Prejmer, Carsium, Halmyris. Am “dormit” o noapte în parc, am petrecut zile pe pajiște la Porțile de Fier sau m-am plimbat cu transmițătoare în spate pe dealurile de lângă Eșelnița sau pe câmpurile de lângă Săveni. Am reușit să fac peste 45 de km cu bicicleta într-o singură zi cu aceleași transmițătoare, tot în inima Bărăganului.

Am descoperit o lume incredibilă – Provence, ce a reușit să îmi schimbe fundamental ideile despre Franța și mai ales francezi, dar și despre de ce contează mai mult oamenii din jur și atmosfera decât pietrele și dimensiunile caselor în care trăim. Am descoperit un alt tip de turism – al satelor și orășelelor cu povești, în locul marilor orașe. Apt, Bonnieux, Buou, Saint Remy de Provene, La Ciotat, Cassis, Castellet, Menerbes, Gordes, Rousillon, Lacoste, Les Baux, Avignon, Orange și multe altele.

E greu să povestesc fiecare moment, fiecare senzație, fiecare aromă întâlnită în cele trei luni de vară. E greu să le mulțumesc tuturor celor pe care i-am întâlnit și care m-au făcut să vibrez. Dar o vară nebună a fost, fără doar și poate….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *