HeyDay Speak Floyd

HeyDay Fest – cronică de festival

Omar Sosa

Omar Sosa la București

31/05/2016 Comments (0) Blog

Veronica

Veronica e o poveste în sine și o colecție de minuni, și la propriu, și la figurat. Minuni.ro este locul unde a reușit să schimbe în bine viața unor oameni, în unele cazuri am fost de față și pot confirma. Sonia, fetița pentru care am pictat și am cântat în ianuarie, a fost operată la Boston, se simte bine, e în convalescență, le țin pumnii Oanei și lui Alex, părinții Soniei.

VeronicaRevenind la Veronica, luni, 6 iunie, ea pleacă pe Camino de Santiago, un pelerinaj vechi de sute de ani (am mai povestit de el aici) cu scopul de a susține cauza Asociației Inima Copiilor. Da, acei oameni care au contribuit decisiv la secția de chirurgie cardiovasculară de la spitalul Marie Curie din București, dar și cea mai moderna sectie de terapie intensivă pentru nou-născuți din sud-estul Europei. Să faci 880 de km în 33 de zile, nu e nici ușor, nici o distracție de vacanță. Sigur, e o experiență incredibilă îmi imaginez, cu multe povești, dar cu siguranță este o încercare, care însă dovedește ce suflet mare are această “fată dragă”.

Le mulțumesc celor care au decis să fie alături de Veronica, nu întâmplător cu mulți am colaborat și eu foarte bine – Aqua Carpatica, F64, SmartFM, Fundația Vodafone România, Solaris, Kreatoria.RO, Happytude. Oamenii buni țin aproape unii de alții, iar ce face fata asta minunată e un gest de mare curaj și dăruire. Eu am contribuit, cu ajutorul prietenilor de la Cappucino Story (mulțumesc, Cătă!), cu o…cafea cu poveste.

Drum bun, Veronica, să îți fie calea pătată de soare și zâmbete, să te întorci cu bine și cu multe povești!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *