Concert: AMR 7 zile

Concerte in perioada urmatoare

08/02/2013 Comments (1) Noutati

Vesti despre concert si album

concertIar vesti despre concertul de pe 11 februarie. Nu stiu care sunt bune, care sunt proaste, va las pe voi sa alegeti. Prima ar fi ca nu mai sunt bilete (ma rog, ieri mai era unul la casieria teatrului) si pentru asta va multumesc din suflet. Teatrul Excelsior are 186 de locuri care, cu putin noroc, la ora spectacolului vor fi ocupate (cine stie, poate am fani care doar au platit bilet si nu vin!). Concertul este anuntat la ora 19:30, sper ca la 19:45 sa incepem. Fiind la teatru, nu mizati pe venitul mai tarziu, ca s-ar putea sa aveti surpriza sa fie usile inchise.

Evident, abia astept sa va vad in sala pe cei carora trebuie sa le multumesc. Sper sa o fac cantand. Si aici vine o veste rea: asa cum imi sta mie bine inainte de concerte importante, am racit. Nu, nu ma alint inainte de concert, tusesc si respir greu. Poate m-au facut emotiile mai vulnerabil la raceala de sezon, nu stiu. Maine (sambata) voi fi in pauza vocala, deci nu incercati sa ma sunati, mai bine sms.

Par sa se lege tot mai multe concerte de promovare a albumului prin tara, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Saptamana viitoare sper sa scriu un articol cu toate concertele deja antamate. Daca aveti idei de locatii unde as putea ajunge, nu va sfiiti sa veniti cu propuneri.

O alta veste este ca Laurentiu Ghita, textierul de la Ce de vaci in Bucuresti, va fi amfitrionul serii. O seara in care incercam sa realizam un spectacol, nu o simpla cantare. Cine stie, poate dupa acest concert imi veti spune ca mai bine facem spectacole la teatru decat cantari in cluburi. Si daca nu stiti piesa cu vacile, v-o prezint acum.

Ne vedem…luni, ca joi era ocupat!

One Response to Vesti despre concert si album

  1. Carmen Toma says:

    Se pare ca sunt norocoasa posesoare a penultimului bilet! Doamna de la casa spunea ca mai are unul retinut pentru un baiat! E la balcon… dar nu conteaza: important e ca sunt in sala! Desi locuiesc peste strada, am avut ghinionul sa vin acasa doar dupa ora 18.30 si sa gasesc mereu casa inchisa… iar pe net nu am avut timp sa caut bilete! Oricum, abia astept evenimentul si important e ca vei fi acolo cu noi, chiar daca vocea acum iti joaca feste! Pentru asta sunt prietenii tai-artistii… sa te salveze la nevoie! Si daca vrem sa vedem cum ai fi vrut tu sa canti… vom cumpara cu totii albumul… ca doar de-aia venim, nu?!?!? Mult succes! Cu drag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *