Chimia viitorului azi

Un tatuaj de gradinita

16/07/2013 Comments (2) Blog

Viata ca un film

Stiu, e un cliseu, iar ideea nu imi apartine. La BIZcamp, Sergiu Negut a avut o prezentare intitulata Viata bate filmul, titlu cu care sunt perfect de acord. Si a intrebat onorata audienta “daca viata ta ar fi un film, care ar fi acela?”, fapt ce m-a pus pe ganduri si atunci, si acum. In special pentru ca mi-e greu sa aleg, viata mea are mai mult de 2 maxim 3 subiecte ce pot aparea intr-un singur film.

Cand vreau sa ajut prea multi oameni, ma incearca sentimentul de Mission impossible, pentru ca de multe ori nici sa ajuti pe cineva nu e usor, sistemul iti pune piedici la care nici nu te astepti. Cand alerg intre deplasari, de la concerte la proiecte in online si de la vizite la parinti la deplasari in interesul cercetarii, ma simt un pic Superman, nu de putine ori prietenii intrebandu-ma daca nu cumva mi-am luat elicopter.

FilmExista si un fel de comedie in viata mea. Din 4 in 4 ani, cand trebuie sa merg la vot si ma trezesc ca trebuie sa aleg intre doi hoti, ma apuca un tremurat mai ceva ca la Intoarcerea cadavrelor vii. Cum anul asta am debutat in fotbalul international, pe San Siro, evident ca vreo 3 nopti m-am gandit la Drumul spre victorie, chiar daca nu ma vedeam chiar Pele si foarfeca lui magica.

E randul vostru? Ce film credeti ca va reprezinta si de ce?

2 Responses to Viata ca un film

  1. Radu Oncescu says:

    Eu zic cu trilogia Oceans. Pentru că băieții din seria de filme găsesc soluții (uneori inventive și amuzante) pentru orice piedică pe care o întâlnesc. Plus că sunt simpatici

  2. Make says:

    @Radu si care din baieti esti? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *