Un invitat special

Educație, aptitudini, consiliere

10/04/2014 Comments (1) Noutati

Multe vești bune

De câte ori am ocazia să dau vești bune sunt tare bucuros, iar azi e una din acele momente, pentru că sunt trei motive pe care vreau să le explicitez. Pentru că tot stau atâtea zile în Iași și împrejurimi, m-am gândit să folosesc timpul la maxim. De aceea, vineri dimineață mă prezint serios și responsabil la matinalul TVR Iași. Mulțumiri Stelianei și echipei pentru sincronizarea programelor noastre, mă duc pregătit să fac și câteva piese live, așa că nu părăsiți  frecvența.

Suceava 2014 P2Încă o veste bună, chiar foarte buna: pe 2 mai ne vedem la Vama Veche. În week-end-ul distracției la mare, se inaugurează campingul Sandalandala, iar noi ne numărăm printre artiștii invitați să cânte. Spun noi pentru că, așa cum mi-am dorit, venim în formulă completă pentru ceea ce se numește Seara bloggerilor. Pe 3 mai cântă tot acolo băieții de la ROA, deci week-end-ul va fi unul agitat.

Pe pagina mea de facebook am început pe 8 aprilie, în ziua în care s-au împlinit 10 ani de la primul meu concert, o serie de 7 fotografii din cariera mea muzicală, câte una pentru fiecare zi până la concertul aniversar din Club Puzzle din București, de pe 15 aprilie. Și pentru că joaca e mai frumoasă când suntem mai mulți, împreună cu partenerii tradiționali de la Sâmburești vă provoc la un concurs. Dacă aveți o poză simpatică de la un concert al meu, postați-o pe pagina mea de facebook. Eu strâng cele mai frumoase poze, le postez într-un album de sine stătător, iar cea mai mai bună poză primește 1 sticlă de vin, un disc al meu (dacă îl aveți, îl puteți face cadou) și noua carte a lui Sorin Poclitaru, intitulată Un zâmbet per/vers.

One Response to Multe vești bune

  1. […] amicul nostru Marius Matache va fi acolo şi va cânta alături de şi pentru bloggeri. Printre, fireşte, cuvenitele beri cu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *