Urmariti Jurnal de Olimpiada

Pun la bataie 1 abonament dublu la IRB Nations...

06/06/2012 Comments (3) Sport

Vino in Tribuna 2.0 la IRB Nations Cup 2012

Aproape ca am pierdut socoteala. Pentru al 6-lea an consecutiv (din 7 editii disputate pana in prezent), IRB Nations Cupse desfasoara la Bucuresti, pe stadionul de langa Arcul de Triumf. E a 3-a editie la care voi fi pe stadion, ca de, asa e cand te “loveste” pasiunea. In acest an, cele 6 tari participante sunt Uruguay, Italia A, Argentina Jaguars, Portugalia, Rusia si, bineinteles, Romania. Meciurile vor avea loc pe 8, 12 si 17 iunie, incepand cu orele 16, 18 si 20.

Pe site-ul FRR gasiti lista celor 33 de jucatori ce alcatuiesc lotul Romaniei. Printre “surprizele” din lot se numara Otar Turashvili (RCM Timisoara), pentru care s-a solicitat oficialilor IRB acceptul de a juca pentru tara noastra. De asemenea, revenirea lui Catalin Fercu (tot de la RCM Timisoara), dupa incidentul premergator Cupei Mondiale din 2011. Personal, mi se pare surprinzatoare si prezenta a doar 2 jucatori de la Steaua, mai ales ca Steaua nu are straini in lot, dar in acest caz dau vina pe subiectivitatea mea.

Si pentru ca legatura intre FRR si blogosfera dureaza de mai bine de 2 ani, s-au gandit oamenii sa faca o tribuna speciala pentru bloggeri, intitulata (cum altfel!) Tribuna 2.0. Dar nu oricum, ci fiecare cu locul lui, personalizat! Detalii mai multe gasiti in campania Blogal Initiativepentru ca cei mai merituosi vor fi si premiati.

In concluzie, va astept pe stadion (presimt ca scoatem si tobele de la naftalina!) cu tricouri, fulare, trompete, tobe si ce mai aveti prin dotare de incurajat.

3 Responses to Vino in Tribuna 2.0 la IRB Nations Cup 2012

  1. lucian says:

    Ma bag 🙂

  2. […] anuntat ieri ca incepe IRB Nations Cup. Si pentru ca incepe, m-am gandit si la voi si impreuna cu prietenii de la Bere Stejar am decis sa […]

  3. […] timp ce în Bucure?ti a început IRB Nations Cup – aflat? la cea de-a ?asea edi?ie ?i având anul acesta o tribun? deschis? 2.0 ?i la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *