Idei frumoase

Cum a fost pe 13 octombrie in Crossroads

02/10/2009 Comments (2) Blog

Viteza sangelui meu

Domnul Mihai Calian aka Mishu Calian (www.doingtheartwork.com) a binevoit a isi orchestra una din piesele sale de prestigiu si renume, intrucat vrea sa participe la un concurs, ma-ntelegi. Speta Battle of songs. Si cum mie imi place si piesa, si orchestratia (ca doar a lucrat cu oameni unul si unul), m-am gandit sa v-o prezint carevasazica, neicusorule! Pentru ascultare.As fi zis ca imi place si de Mishu, dar mi-am amintit ca mie imi plac totusi fetele, nu baietii. Nu ca n-ar fi simpatic, dar are par pe piept.

Vom reveni mai incolo si cu clip. Daca doriti sa va inscrieti pentru a vota, nu ezitati si dati click aici. Cum site-ul meu este vizitat doar de intelectuali, nu trebuie sa va explic cum se completeaza un formular. Daca totusi nu intelegeti ceva, detalii gasiti la Mishu in post (asta e un fel de “La Chilia-n port”). Piesa e mai jos – ascultarea “is a must” (nu must de-ala din struguri, sa ne fie clar).


Mishu Calian – Viteza Sangelui Meu

2 Responses to Viteza sangelui meu

  1. […] Prieteni si oameni de bine care ma sustin (in ordinea numerelor de pe tricou): Ionutz Mangu Folkblog Pete Artcluj Teodora Iacob a scris si niste cuvinte frumoase, o descriere medico-poetica a piesei (de, e de specialitate ) Minunatul Perijoc Multumesc pentru cuvintele frumoase Andrushkai Tya, cea mai tare pozera ever! Raluca Cea mai Nebu dintre Nebuloase […]

  2. Dan :D says:

    BETON PIESA!! 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *