Multumesc, Nicu Alifantis!

Protectia datelor personale

14/05/2013 Comments (0) Blog

Vrei sa pictezi un tavan?

Cand vine vorba de graffiti, limita intre arta si vandalism poate fi de multe ori foarte greu de trasat. Am vazut adevarate opera de arta realizate in cele mai nepotrivite locuri. Pentru ca oricat de talentat ar fi artistul, daca opera lui distruge in loc sa inspire, atunci nu se poate numi arta.

tavanExista insa oameni si provocari, iar cand oameni de creatie invita alte spirite creative sa isi arate maiestria, rezultatul nu poate fi decat unul spectaculos. Romanian Design Week este o săptămâna dedicată designului românesc și un Festival al industriilor creative, ce va avea loc în perioada 17-26 mai. In cadrul acestui eveniment, Lowe&Partners, o agentie ce creează pentru clienţi precum Bancpost, Bergenbier S.A., Terapia Ranbaxy, Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat) sau Johnson & Johnson, pune la bataie pentru artistii dornici de exprimare… un tavan, anume tavanul departamentului de creație al agenției. Evenimentul va purta numele de Tav’art Collective si se va desfasura sâmbătă, pe 25 mai, la sediul agenției, anuntandu-se a fi un adevărat maraton creativ de pictură și grafitti în urma căruia tavanul agenției se va metamorfoza într-o lucrare colectivă de artă.

Tinerii artisti ce isi vor putea dovedi calitatile vor fi selectati de un juriu compus din reprezentanții The Institute/ Romanian Design Week, Irlo și  departamentul de creație Lowe&Partners. Daca sunteti sau cunoasteti tineri pasionati de graffiti, wall painting, urban art sau grafică, povestiti-le despre aceasta initiativa dedicata lor. Acestia se pot înscrie trimițând două lucrări proprii reprezentative la adresa manuela.gogu[la]loweandpartners.com, până pe 17 mai.

La evenimentul de pe 25 mai vizitatorii se vor delecta și cu expoziție cu vânzare Atelierul de Print iar procesul de creație al artiștilor va fi transmis prin streaming live. Toate materialele necesare creațiilor vor fi puse la dispoziție de Lowe&Partners. Artiștii câștigători vor fi recompensați cu abonamente la publicațiile Wallpaper și Institute, The Magazine. Mai multe detalii puteti obtine accesand pagina de Facebook Lowe&Partners aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *