Hindi Zahra

Hindi Zahra și Eivør la București

Howard Dell

Howard Dell

14/09/2016 Comments (0) Blog

Webstock 2016

UPDATE: Sesiunea de “Motivationale” e exact pe gustul meu, cu oameni pe care îi admir profund precum Alexandru Tomescu, Howard Dell sau Sorin Onișor. Plus Paula Herlo și Marian Godina, deloc de neglijat nici ei.

Ca în fiecare toamnă, oamenii din online-ul patriei își dau întâlnire la Webstock, astfel că pentru câteva ore poți vedea la un loc cam tot ce are blogosfera de oferit. OK, în fiecare an mai sunt și oameni care nu reușesc să ajungă (a se citi oameni care zic că sunt la muncă, dar de fapt se uită pe stream la Webstock 2016), dar de 9 ani Webstock rămâne o întâlnire-strategică pentru comunitatea online.

Au fost deja anunțați primii speakeri ce vor conferenția la Webstock 2016, vreau neapărat să îi văd pe Cristina Bazavan, Adi Hădean, Vlad Petreanu, oameni a căror scriitură (și nu numai, pentru că fiecare face și altceva și foarte bine încă) o admir foarte tare. Lista va fi completată foarte curând, vă recomand să urmăriți site-ul conferinței pentru a afla ultimele informații, iar dacă plănuiți să ajungeți, acum e momentul să o faceți, pentru că sunt ultimele zile de inscrieri.

Și pentru că la una din edițiile trecute am câștigat unul din premiile Webstock, vă amintesc că acestea răsplătesc cele mai creative și mai inedite campanii din social media Românească. De asemenea, puteți vota Online Personality of the Year, trebuie doar să intrați in aplicatie și să vă susțineți prin vot preferatul. Câștigătorii de la această categorie, precum și cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunțați în cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Înscrierile la gală sunt gratuite, detaliile complete sunt disponibile aici.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Am zis să închei apoteotic cu câteva poze de la edițiile precedente.

Concluzii Webstock webstock 2016 diplomaEu la Webstock 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *