Nu scrii despre revolutie, nu esti pe trend

REzolutiile lui 2012

19/01/2012 Comments (1) Blog

Wishlist-ul meu

Sunt un tip destul de dificil cand vine vorba de luat cadouri. Pentru ca, multumesc lui Dumnezeu si celor dragi, am aproape tot ce imi doresc, uneori chiar mai mult si de multe ori mai mult decat merit. Cu toate acestea, ca orice om, sunt lucruri pe care la un moment dat sper sa mi le cumpar, singur sau cu ajutor. Tocmai de aceea cred ca ar fi util chiar si pentru cei apropiati, nu de alta, dar inclusiv colegii de DreamTeamRO au dureri de cap in a-mi lua cadou si vorba aia, ma stiu bine (s-au revansat si mi-au luat un Ferrari rosu, ca intre prieteni!). Astfel ca, dupa wishlist-ul muzical pentru 2012, iata si wishlist-ul economic, ca sa zic asa. Cu toate acestea, inainte de a critica, va rog sa cititi atent P.S.-ul ­čÖé

Evident, sunt muzician si evident iubesc chitarile. Prima chitara cat de cat serioasa a fost o Hora electroacustica, care a costat 700 lei (cam 150 de euro). Apoi a urmat un Takamine EGC 531 (600 dolari). Iar acum cant pe un Takamine TAN16C (1200 euro). Remarcati progresia valorica a fiecarui instrument in parte.

Urmatoarea achizitie va fi, evident, o chitara si mai scumpa decat precedentele. Pe domnisoara din fotografie o cheama Taylor 816. Sau, daca vreti, pe numele complet, Taylor 800 Series 816ce Grand Symphony Cutaway Acoustic-Electric Guitar. E o chitara scumpa si nu cred ca cineva mi-o va face cadou vreodata. Dar cine stie, vreo 40-50 de prieteni care se asociaza, pot plati o parte din ea (eu deja m-am apucat sa strang cealalta parte).

Sursa foto chitara

Daca tot vorbim de muzica, principalele consumabile sunt corzile. Cele mai utilizate corzi de catre mine sunt Martin si Elixir, grosime 0.11 sau 0.12, tip Phosphorous Bronze. Si intotdeauna e nevoie de ele. Si cum, din experienta, sunetul e important, v-as multumi din suflet si pentru un microfon Shure SM58 ca paza buna trece primejdia rea.

Dupa un browsing de aproape 10 ani printre brandurile de parfumuri (Cartier, Davidoff, CK, Hugo Boss), am ajuns de cativa ani la o stabilitate si un brand favorit: Bulgari, mai precis Bulgari Aqua, dar imi place si Bulgari Soir sau Bulgari Blu. Asa ca un after-shave e oricand bine venit, pentru ca parfum am pentru vreo 3 ani de acum incolo.

In materie de haine, lucrurile sunt complicate cu mine. Pentru ca in afara de bumbac 100%, alte haine au risc mare de a nu fi purtate deoarece nu suport lana si o mare parte din sintetice (mai ales poliester).

P.S. Acest post este mai curand un alint decat un wishlist ­čÖé

One Response to Wishlist-ul meu

  1. giuli says:

    De ce ai ales ca dorin╚Ť─â Taylor 800 Series 816ce Grand Symphony Cutaway Acoustic-Electric ├«n loc de Taylor 814ce sau de exemplu Martin GPCPA 1 Plus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *