9 ani ForeverFolk 19 iunie

Concerte în mai și iunie

Statuia Vivanta Chitara Masca

Chitara, statuie vivantă

25/05/2017 Comments (0) Noutati

Workshop la MMB 2017

Daca vrei sa reusesti in cariera muzicala si nu ai in spate un colos al industriei (o casă de discuri, un manager etc.) sau un trust media, e bine sa faci in asa fel incat sa ai un trust de prieteni harnici si priceputi si o mână de fani care cred în tine. Pe ai mei îi cheamă Vlad, Cristi, Radu, Claudia, Bogdan, Cristi, Sorin, Max, Marius, Maria, Feri și încă vreo 50-60 de nume. Partea frumoasă e că ei continuă să mă susțină: Feri concert în martie la Mediaș, Radu clipul cel nou de la “Ploaia” (vezi mai jos), Vlad tocmai m-a sunat “dar noi nu facem nimic anul acesta? a mers așa bine campania de crowdfunding, trebuie să ne gândim la ceva.”. Cum să nu îi iubești?

Despre ei și alte povești din cei 13 ani de muzică aveți ocazia să mă auziți vorbind pe 10-11 iulie în cadrul celei de a 2-a ediții a conferinței Mastering the Music Business (MMB 2017). Dacă sunteți manageri, agenti de booking, agenti de PR, tour manageri etc. sau pur și simplu artiști independenți, veți avea ocazia să învățați multe lucruri și să vedeți cum au reușit alții în showbiz. Lista de speakeri este una foarte bogată, printre ei Lucas Iliev (Music Gateway), Edy Chereji (Untold, Neversea), Nicu Alifantis, Dan Byron, Smiley, Victor Panfilov, Bobby Stoica, Alexandra Ușurelu, Damian Drăghici, Dan Fințescu. Și vor mai urma și alții.

Dacă sunteți din zona folkului și vi se pare că vouă nu vi se aplică ce se discută acolo sau că nu aveți ce învăța de la mine și de la Smiley (colegu’, dai o bere, ești singurul care apare de 2 ori în articol!), aveți dreptate, conferința MMB 2017 nu e pentru voi. Dar dacă vreți să vedeți ce mai produce industria muzicală în toate aspectele ei, vă recomand să nu ratați ocazia. Putem crește doar învățând, chiar și de la “concurență”. Sau mai ales de la concurență, dacă ei fac ceva bun. Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul conferinței, până pe 15 iunie biletele costă 55 de euro (early bird).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *