Cum l-am descoperit pe David Palomar

iStyle – sau cum isi gaseste un muzician noi...

29/03/2012 Comments (1) Blog

Zau ca nu trebuie sa ratati concertul Nigel Kennedy la Bucuresti

Daca inca nu v-ati luat bilete la concertul acestui “nebun frumos” pe numele lui Nigel Kennedy, mai aveti cateva zile sa o faceti (concertul are loc pe 2 aprilie, la Sala Palatului). Si va garantez ca nu veti regreta. Nu faptul ca e cel mai bine vandut violonist britanic e argumentul. Nici excentricitatile sale (l-am vazut prima oara intr-o conferinta de presa, intr-un tricou al lui Aston Villa, echipa al carui fan devotat este; a solicitat ca apartamentul prezidential al hotelului de 5 stele in care va locui sa fie dotat cu balcon, pian si un sistem audio High-Tech – de pian si sistem audio am inteles, ca e muzician, dar care o fi explicatia pentru balcon?).

Va evolua alaturi de cvintetul care ii poarta nume, iar programul include atat muzica clasica, dar si jazz sau rock. Nu vor lipsi prelucrarile dupa Jimi Hendrix sau The Doors sau arii din “Anotimpuri” de Vivaldi.

Organizatorii anunta ca mai sunt disponibile bilete la punctele de vanzare ale agentiei VreauBilet, in reteaua Eventim, la Sala Palatului, in magazinele EuroGsm, online pe eventim.ro si vreabilet.ro.

One Response to Zau ca nu trebuie sa ratati concertul Nigel Kennedy la Bucuresti

  1. […] concertele de la voi din ora?. Anume, în Cluj, cvintetul cânt? sâmb?t?, în 31 martie, iar la Bucure?ti luni, 2 aprilie. Recomandarea mea e s? merge?i, orice ar fi. Peste 36 de milioane de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *