Concerte în luna februarie

O alegere făcută

17/02/2014 Comments (0) Noutati

Zile agitate

Zile agitateUrmează o perioadă agitată pentru mine din punct de vedere concertistic, cu zile agitate și multe apariții. Știți deja că săptămâna aceasta ne vedem joi la Sighișoara (Crama La Pastorella, HotelBinderBubi – iată și afișul) și vineri la Brașov (Centrul Cultural Reduta – foto sus). Pe 26 februarie sunt din nou prezent în proiectul Folk Fără Vârstă de la Colegiul Național Matei Basarab din București.

V-am spus că 2014 va fi anul experimentelor și mă țin de cuvânt. Duminică, 2 martie, voi cânta La Historia – În Pod, ceea ce reprezintă o dublă premieră: e prima oară când voi cânta în acest club și e primul concert duminica după foarte multă vreme (nici nu mai țin minte când am cântat ultima oară duminica, probabil de prin 2009, la Botoșani). Ora de începere e 20:00, ca să nu ne întindem până târziu, nu de alta, dar lumea a doua zi merge la munca. De fapt, la ei m-am gândit când am pus concertul duminica, nu de alta, dar unii se plâng că în cursul săptămânii muncesc. Și dacă tot mă țin de experimente, și formula de concert va fi una experimentală. Bine, nu e cu experimente de laborator, e de joacă. Ea îl include pe Cristi Mihai (nai, bas), pe care l-ați văzut la concertul din ianuarie din Puzzle. E posibil să mai am un invitat, dar trebuie să mai păstrăm suspansul.

Încă o veste – sper eu bună. Pe 8 martie, de Ziua Femeii, ne vedem la Tulcea, în Old Times Pub. Tot alături de Cristi Mihai, el fiind tulcean. Încă un oraș pe listă (e primul concert în Tulcea), tot promisiune și anume aceea că nu mă voi opri la 25 cu orașele HOINARe. Revenim cu detalii și afiș. Și telefoanele continuă, poate în martie mai ajung pe undeva prin țară, deci să îmi țineți pumnii.

Să aveți o săptămână ușoară și plină de muzică bună, iar dacă ajungeți pe la concert, știți ce trebuie să faceți, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *