Cu Mercedes în turneu

Robert Glasper

Robert Glasper Experiment – Smells Like Teen Spirit

10/11/2016 Comments (0) Blog

Zucchero – pase peste fileu

Zucchero

După cum anunțam acum ceva vreme, Zucchero se reîntâlnește cu fanii săi din România prin intermediul a două concerte – sâmbătă, 12 noiembrie, la Cluj-Napoca (Sala Polivalentă), și luni, 14 noiembrie la București (Sala Palatului), ca parte a turneului său de promovare a albumului Black Cat, care se va încheia marți, 14 noiembrie, la Sofia. Cu ajutorul organizatorilor PR-ul artistului și PR-ului evenimentului, plus câteva e-mailuri schimbate, i-am adresat câteva întrebări domnului Adelmo Fornaciari, conform documentelor de identitate. Noi l-am fi vrut și pe Canapeaua Artiștilor (sic!), dar n-a fost să fie.

 1. Cum ți se pare faptul că te reîntorci în România?
  • Mă bucur foarte mult. Știu sigur că am mulți fani adevărați în România și e o plăcere să ne revedem prin noul meu turneu.
 2. Cum poate rezista un artist la nivel internațional mai bine de 4 decenii?
  • Am avut mereu o echipă minunată în spate. Nu ai cum să reușești de unul singur, cariera unui artist este rezultatul unei munci de echipă (n.a. chiar vorbeam azi cu o prietenă din echipa unui mare artist român și îmi spunea, cu alte cuvinte, exact același lucru).
 3. Ce ne poți spune despre show-ul tău din România?
  • O să fie un mix între piesele mele noi de pe albumul Black Cat și hit-uri precum Senza una donna. Chiar îmi place să am în show-urile mele un playlist amestecat.
 4. Pe albumul Black Cat există o piesă dedicată persoanelor care și-au pierdut viața în atacul de la Bataclan din Paris. Ne poți împărtăși mai multe despre ea?
  • ZuccheroA început totul de la o idee, ne-am gândit la tragicul eveniment și așa s-a născut piesa. Bunul meu prieten Bono a scris versurile piesei Streets of Surrender, iar eu m-am ocupat de partea muzicală. Nu există o formulă magică de a scrie o piesă.
 5. Ai colaborat de-a lungul anilor cu nume mare din muzica precum Sting, Carlos Santana, Eric Clapton, Bono etc. Cu cine te-ai înțeles cel mai bine?
  • Nu pot să aleg, nu ar fi corect față de ei. Am lucrat cu numeroși artiști și cu fiecare în parte m-am simțit bine.

Subsemnatul merge la concertul Zucchero de la București (firesc), așa că ne vedem acolo. Biletele se găsesc în toate rețelele de distribuție de profil eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi prin www.dieselevents.ro, cu preţul cuprins între 78 şi 348 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *