Dilema: plec in turneu sau plec in vizita la...

Am ce nu prea am eu des cand e...

28/09/2010 Comments (1) Noutati

Bucuresti, e randul tau! Concert in Mojo!

Gata turneul prin nordul tarii. Rand pe rand, am cantat la Falticeni, Suceava, Gura Humorului si Botosani. Aproape 5 zile minunate, intr-o zona pe care am spus de zeci de ori ca o iubesc cu adevarat si unde abia astept sa cant. A fost un turneu pentru oameni, despre oameni si cu OAMENI. Am cunoscut si persoane noi, astept ca cei care au fost de fata sa reactioneze si sa povesteasca ce au vazut, cu bune si rele. Despre turneu insa, vom vorbi si vom vedea imagini mai tarziu (aici sau pe ForeverFolk).

Acum insa, e momentul sa anunt deschiderea concertelor din sezonul de toamna in cluburile din Bucuresti. Astfel, marti, 5 octombrie 2010, incepand cu ora 20.30, Club Mojo si e-Folk va prezinta concertul Marius Matache&Folk Band Imperfect.

Folk Band Imperfect va fi alcatuit din Radu Tudoroiu (percutie) si Dan Sandulescu (chitara). Vor fi, ca de obicei, piesele mele, dar si ceva cantece ale altora care ne plac noua mult. Pret de aproape 2 ore si 25-30 de piese, ne vom da silinta sa va incantam cu cea mai buna muzica pe care suntem noi capabili sa o producem. O fi bine, o fi rau, o fi mult, o fi putin, asta puteti decide doar voi. Si asta vazand si ascultand.

One Response to Bucuresti, e randul tau! Concert in Mojo!

  1. mariusm says:

    …cred c-o sa fie fain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *