Alchimie 2 ani

Alchimie 2 ani

concerte vară #ALCHI1000

ALCHI1000

31/05/2018 Comments (0) Noutati

Concerte…de vară

concerte vară

De mâine e vară (calendaristică măcar), asta sună a vacanță, știu, dar unii din noi plănuiesc să rămână harnici, chiar dacă nu pare. Vacanța de vară e întotdeauna o perioadă activă pentru mine, muzical sau nu. Dar cum sunt și ceva concerte de anunțat, iată-mă venind spre voi cu ele, din fuga trenului. 

Sâmbătă, 2 iunie ne vedem la Conacu’ Boierului, din comuna Ponoarele. E un loc descoperit întâi în pozele lui Claudiu Nețoiu, apoi din poveștile lui Marius Vâșcă, pentru ca, în drumurile mele prin zonă, să opresc să le văd. Sunt pe aproape niște cule (cula Glogoveanu, la 20 min., cula Cuțui, la alte 20), dar chiar lângă conac este Podul lui Dumnezeu, un pasaj rutier natural, o fostă peșteră surpată. Nu în ultimul rând, Mânăstirea Tismana, și ea un loc cu multe povești și un drum superb, prin pădure, până acolo. Ne apucăm de treabă în jurul orei 18.00, probabil.

Sâmbătă, 23 iunie, ne vedem la Măgureni, lângă Câmpina, la evenimentul numit Printre Măguri, alături de mai mulți colegi (găsiți toate detaliile pe ForeverFolk), mă gândesc serios să merg cu tot cu bicicleta, ca să merg pe zi în tura organizată de gazde. E la nici 90 min. de București, așa că poate dați o fugă, măcar seara, la un foc de tabără cu cântare.

Vineri, 10 august, e ziua în care mă întorc la Costinești, la White Horse, unde am bucuria să deschid Folk Fest Remember Costinești 2018. Nici nu știu ce să spun mai întâi – prietenia cu oamenii de la White Horse, locul (în care merg din 2007), bucuria de a fi pe scenă alături de oameni ca Alexandru Andrieș sau Mircea Vintilă (în seara de vineri) sau faptul că mă întorc să cânt la mare după câțiva ani buni. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, costă 50 de lei pe două seri.

Dacă fac ceva bine e că, în 99% din cazuri, mă țin de promisiuni, mai ales către prietenii muzicii mele (nu pot să vă spun fani, sună prea oficial și pentru că sunt prieten cu fiecare în parte aproape). Am zis că dacă ajung la 1000 de abonați, tot albumul Alchimie va fi pe YouTube. Iar la 950 am postat cea de a 6-a piesă, așa că, din 10 în 10 abonați, voi posta câte o piesă de pe album. Azi avem Regii războinici, e una din piesele atipice pentru folk (și ca orchestrații, și ca mesaj). Pentru a vă abona, accesați direct canalul meu oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *