Leapsa olteneasca

Primul meu guest post – despre Steaua-Granollers la handbal

25/04/2010 Comments (2) Blog

CraiovaTweetMeet sau cum sa iti faci prieteni noi prin munca

Conform bunului obicei ca o data pe luna #dreamteamRO sa se deplaseze “in teritoriu” pentru intalniri cu bloggerii si twitteristii din tara, pe 24 aprilie 2010 am luat drumul Olteniei pentru #CraiovaTweetMeet.

Reunirea echipei s-a petrecut in locul deja celebru cu automat de cafea si caini de “veghe in lanul de beton” de langa statia de metrou Lujerului, urmata de ridicarea de la domiciliul personal si conjugal a lui Claudiu.

Drumul s-a desfasurat sub auspiciile binecunoscute – hahaiala maxima :D. Cafeaua de rigoare pe autostrada la km 50, sosit dis-de-morning in urbea lui Tudor Gheorghe si Ilie Balaci. Cautat cu atentie un loc de luat micul-dejun, gasit “Roata” vis-a-vis de Universitate (adica universitate – scoala nu universitate – echipa de fotbal :D).

La trecute 11 fix ne prezentam la Club Play – subsemnatul stie locul, a cantat de 2 ori acolo cu Tapinarii. Organizatoarele – Dana Ilie si Anda Sosea – ne-au intampinat “olteneste”, adica pupaturi, breloace cu www.craiova.ro, ecusoane personalizate si mai ales chipuri luminoase. Ne-am strans mainile cu bloggerii si twitteristii deja prezenti in sala, ne-am gasit rapid locurile in sala, ne-am scos laptopurile si am asteptat cuminti inceputul “ostilitatilor”.

Am inceput prin a ne prezenta fiecare, dar asta nu a fost o chestie foarte oficiala si asta este mai ales vina noastra, care nu ne-am putut abtine sa nu comentam pe text sau sa povestim diverse chestii amuzante, ceea ce a determinat o stare generala de voie buna si a alungat o posibila distanta intre #dreamteamRO si internautii craioveni. Trebuie sa spun si ca noi, cei din DreamTeam, am cam stricat media de varsta a intalnirii, dar si pe cea de greutate, doar Dan si Toto detinand acele calitati atat de apreciate in DreamTeam (par alb, par rar si minim 90 kg).

Vlad Dulea ne-a convins ca stie sa faca si poze si are si o buna memorie fotografica. Rezultatul – ne-a demonstrat ca Dan alias www.spuse.ro seamana teribil de tare cu Karel Maier, unul din actorii principali din filmul ce unora ne-a marcat copilaria (Arabela), iar Mihai Totoianu si Arhi au in mod clar stramosi comuni. Dovezile se gasesc aici si aici.

S-a vorbit, s-a ras, s-au povestit cate in luna si in stele. Chinezu ne-a aratat din nou de ce e asa sus in zelist, punand la cale un post comun. Apoi, gazdele noastre ne-au plimbat prin centrul Craiovei, ne-am pozat in toata splendoarea noastra pe strada Romania Muncitoare (nu stiu la cine se refera, clar nu la noi :D), dar si alaturi de prietenii craioveni in fata cladirii prefecturii.

Drumul inapoi a fost de aceeasi maniera – am ras de ne-au durut falcile. Nu va pot divulga insa motivele, pentru ca altfel ar trebui sa va omor.

Concluziile sunt simple: o zi agreabila, noi prieteni pe care sper sa ii revad cat de curand, o echipa de vis care pe zi ce trece este tot mai sudata si mai legata. Sper sa reusim cat de curand sa ne alaturam si altor oameni din fragila dar ambitioasa comunitate online romaneasca si sper ca vizitele noastre sa le si sa ne dea idei noi de proiecte, de colaborari si de ce nu de prietenii.

Multumiri din inima Dana Ilie, Anda Sosea si www.craiova.ro, multumiri tuturor participantilor (click aici pentru lista completa cu contacte cu tot), mi-a facut o reala placere sa va cunosc. Nu in ultimul rand, multumiri Chinezu, Claudiu, Nicu, Stefan si Vlad.

2 Responses to CraiovaTweetMeet sau cum sa iti faci prieteni noi prin munca

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Dana Ilie and Claudiu Ciobanu, Marius Matache. Marius Matache said: CraiovaTweetMeet sau cum sa iti faci prieteni noi prin munca – http://bit.ly/bO7Nrn […]

  2. […] acest tweet meet: Stefan Murgeanu (zis si Sfântul) – Cum fu la Craiova, bardul Make – Cum sa-ti faci prieteni noi prin munca, Clau – Mister, atmosfera destinsa si tinerete, si Nicu (Info-Delta) – Excelent, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *