Un film-concert

Noutăți despre Alchimia toamnei

04/10/2013 Comments (3) Noutati

Cumpara bilete SMART la Alchimia Toamnei

Am intrat in linie dreapta cu Alchimia toamnei, mai precis AMR 24 de zile. Dupa experienta concertului de lansare din februarie, cand inclusiv gasca DreamTeamRO era sa ramana fara bilete, pentru simplul motiv ca nu s-au organizat eficient, m-am gandit care e problema cand vine vorba de spectacole. Iar din discutiile cu prietenii, pentru cei mai multi timpul e cea mai mare problema. Nu au fost putini cei care m-au rugat sa le cumpar eu bilete pentru concertul de lansare si ei sa imi returneze banii cu proxima ocazie, pentru ca lor le era greu sa ajunga la casa de bilete a teatrului.

Matache Poclitaru webAstfel ca, pentru spectacolul din 28 octombrie vin cu o propunere pe jumatate nastrusnica, pe jumatate eficienta pentru voi. I-am spus Bilete SMART. Impreuna cu oamenii de la Mercedes, carora le multumesc ca au marsat la nebunia mea, m-am gandit ca timp de 3 zile sa va livrez eu biletele acolo unde le doriti – la munca, acasa, in parc. Voi trebuie doar sa comentati la acest articol sau sa imi dati un e-mail pe make2000[pe]gmail[punct]com cu detaliile livrarii (cand, unde, cate bilete si, eventual, un numar de telefon pentru a va putea contacta) pana pe data de 14 octombrie, iar eu, motorizat cu un SMART, o masina pe care trebuie sa recunosc ca nu am condus-o niciodata, vin si va livrez biletele in perioada 15-17 octombrie.

Daca totusi doriti sa va cumparati singuri bilete, le gasiti la casa de bilete a Teatrului Excelsior (Str. Academiei nr. 28) sau online de pe Bilete.ro.

3 Responses to Cumpara bilete SMART la Alchimia Toamnei

  1. […] Detalii despre cum se pot cumpăra bilete la “Alchimia toamnei”: mariusmatache.ro […]

  2. […] te deplasezi până la casa de bilete a Teatrului Excelsior ca să-ţi iei bilet pentru concert, îi zici aici lui Make, iar el o să vină cu acea maşină oriunde vrei tu în Bucureşti şi o să-ţi aducă biletele […]

  3. […] dacă vreți bilete, dar nu aveți timp să ajungeți la casierie, nicio problemă. Le livrează Make cu SMART-ul (nb: livrările se fac între 15-17 octombrie, așa că mai aveți doar câteva ore să dați un […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *