La Partid

Fenomenul La Partid

Gashkademia la Mignon

Gashkademia la Mignon

08/10/2014 Comments (0) Noutati

Început bun. Continuăm la fel?

Am început bine proiectul Seri acustice la Mignon. Sala a fost plină, oamenii frumoși, spectatori ascultători de muzici bune și poezii fine, vinul bun, o seară cum ar trebui să fie toate spectacolele de muzică folk. Am fost paroliști – am început la 19:45, am așteptat lumea cu vin și apă (îmi cer scuze pentru holul mult prea îngust al teatrului), am oferit discuri celor care au cumpărat bilete. Mulțumiri speciale lui Gabi și prietenilor săi care au venit de la Focșani special pentru a ne vedea, e un efort uriaș și mă înclin în fața lor. Mulțumiri tuturor celor prezenți, mulțumiri Florentina pentru găzduire, mulțumesc Roxana pentru cazarea lui Sorin, mulțumesc, Claudia, pentru că ai crezut în nebunia mea. Dar nu voi cădea în prăpastia admirației de sine, ci vă voi spune că a fost un început bun, dar e foarte important să continuăm la fel. De ce folosesc persoana I, plural? Pentru că astfel de evenimente sunt un parteneriat nescris între artiști, spectatori și organizatori. Serile de la Mignon se vor transfoma în tradiție doar dacă publicul va adera la ele și dacă artiștii vor fi dispuși la eforturi de toate felurile.

Să mor frumos, să bată vântul… la început de poveste

Pe 20 octombrie, cel de-al doilea spectacol din seria de Seri acustice la Mignon îl găzduiește pe Liviu Nechita. Prietenia mea cu Liviu se întărește cu fiecare proiect pe care îl realizăm împreună. Mă bucur tare mult de noul său album, știu că nu îi este deloc ușor să rămână activ din punct de vedere muzical acolo, la Milano. În plus, este un gest nobil ceea ce face el, un album omagial pentru un poet ieșean – Dan Giosu – plecat prematur dintre noi. De aceea, mi-am pus toată energia în a-l sprijini în organizarea și promovarea spectacolului de lansare ce ca avea loc pe 20 octombrie, începând cu ora 19:30.

La Mignon, invitații vor fi Cătălin Ungureanu, actorul Rareș Stoica și subsemnatul. Biletele costă 30 lei, includ un disc, iar rezervarile se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907.

Parteneri: Domeniile Sâmburești, TNT Express România, Hello Hotels, Aqua CarpaticaTeatrul Mignon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *