Digital factbook: Social media creste si in 2012

byron prezinta cea mai noua piesa a sa: Road...

12/07/2012 Comments (1) Blog

Cand oamenii nu se mai opresc din facut lucruri bune

V-am mai spus ca eu cu datul din taste in mod metaforic mai soft asa, deci imi ramane munca de jos si facutul efectiv, ca sa am povesti de spus. Si tocmai de aceea, oamenii care fac mai mult decat spun au un respect deosebit din partea mea. Este si cazul Serviciului Turism din cadrul Consiliului Judetean Alba, cei care organizeaza, printre multe altele, Festivalul de Folk “Ziua de Maine”, in mod cert cel mai bine organizat eveniment de folk din Romania.

De altfel, am cam pierdut socoteala evenimentelor pe care ei le organizeaza si despre care am scris, fie pe site-ul meu, fie pe ForeverFolk – festivalul Alba Jazz, festivalul de teatru, festivalul iernii, Alba Golf Challenge, iar acum Festivalul Cetatilor Dacice. Un eveniment la care am participat in 2008, la Cricau, unde l-am cunoscut pe maestrul Gheorghe Dinica, unde, pe un deal din mijlocul Transilvaniei am avut un sunet exceptional si de unde am plecat cu amintiri inegalabile.

Iar faptul ca dupa experienta editiei 2011 a festivalului de folk, cand 12 blogeri au relatat de la fata locului despre eveniment, au decis sa continue colaborarea cu blogosfera si sa acrediteze din nou bloggeri la Festivalul Cetatilor Dacice, ma face sa imi scot palaria in fata lor. Din nou.

Programul complet al evenimentului il gasiti pe ForeverFolk. O prezentare a evenimentului gasiti mai jos. Pentru detalii de la fata locului, urmariti-i pe Auras, Hoinaru si Makavelis (sper sa nu gresesc, articolul e scris de la Viena, de pe tableta, in holul hotelului si nu reusesc sa pun poze in articol – repar sambata).

One Response to Cand oamenii nu se mai opresc din facut lucruri bune

  1. […] Judetean Alba, cei care organizeaza si Festivalul de Folk “Ziua de Maine” Alba Iulia (din cate am inteles de la Make … si festivalul Alba Jazz, festivalul de teatru, festivalul iernii, Alba Golf […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *